Albert má velký průšvih. Zákazník se na potravinu podíval blíže a nechápal. Tohle zkoušeli prodávat

před 3 týdny 41

Obchodní řetězec Albert aktuálně nemá zrovna na růžích ustláno. Kromě toho, že u něj Státní zemědělská a potravinářská inspekce každou chvíli najde nějaký ten prohřešek, což ale platí i o konkurenčních obchodech, řeší také kauzu s chovem kuřat v naprosto nevyhovujících podmínkách, na což před pár dny upozornila organizace, která vše zjistila.

Opravdu vypečený párek

A aby toho nebylo málo, na produkty Albertu už si stěžují i samotní zákazníci. Velký ohlas vzbudil příspěvek Pavla Cimbála na sociálních sítích, který si bezelstně koupil něco k zakousnutí, ale málem to dopadlo opravdu špatně.

V Albertu měli Svijanský máz za jedenáct korun. Což je dobré pivo, a tak jsem si k němu koupil i šáteček s párkem ve slevě. Jenže ouha, jak jdu po přechodu, cosi se uvnitř začalo pohybovat a šup, párek druhou stranou vyklouznul a už se válel na silnici. Smůla? Nikoliv, jak se ukázalo,” popsal svůj případ a doplnil ho fotografií, ze které je všechno jasné.

Jak totiž vyšlo najevo, málem zkonzumoval naprosto plesnivý párek. Pokud by ho jedl tak, jak bylo zamýšleno, tedy v rohlíku, kde nebyl vidět, ničeho by si nevšiml. Pouze takto zabránil nejhoršímu.

Jak to funguje?

Je naprosto nepochopitelné, jak mohl ten, kdo párek v rohlíku v Albertu připravoval, takovýmto způsobem pochybit. Je skutečně docela možné, že měl za to, že se na to nepřijde, protože párek bude zkrátka schovaný. A je také otázkou, kolika lidem bylo něco takového naservírováno a oni to snědli, aniž by si čehokoliv všimli.

V Albertu měli Svijanský máz za jedenáct…
Což je dobré pivo, a tak jsem si k němu koupil i šáteček s párkem ve slevě. Jenže ouha, jak jdu po přechodu, cosi se uvnitř začalo pohybovat a šup, párek druhou stranou vyklouznul a už se válel na silnici. Smůla? Nikoliv, jak se ukázalo pic.twitter.com/qTwhXLQPWk

— Pavel Cimbál 🇨🇿 (@xcimbal) April 5, 2024

Čtěte také: Obchody ve velkém ruší samoobslužné pokladny. Češi na ně vyzráli a nakupují zadarmo

Zrovna v Albertu na pekárně jsem brigádničila a šátečky se připravovaly vždy den předem, ráno se pak daly péct. Nechápu, že si tohohle nikdo nevšiml, když to připravoval. Pochybuju, že by to zplesnivělo za těch pár hodin,” osvětlila případ bývalá prodavačka.

Foto: Shutterstock

Přečtěte celý článek