Andrej Babiš se rozvádí. Manželku Moniku opouští po 30 letech

před 1 týden 36

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš se po třiceti společných letech rozvádí se svou manželkou Monikou Babišovou. Pár to oznámil na sociální síti Instagram se žádostí o pochopení a zachování soukromí.

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš v pátek oznámil, že se po třiceti letech rozvádí se svou manželkou Monikou. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují,“ uvedli Babišovi ve společném prohlášení.

Jako rodiče dvou dospělých dětí si prý oba nejvíce přejí zachovat rodinnou harmonii. Všem tedy děkují za pochopení a žádají o zachování soukromí. „Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ napsali.

Andrej a Monika Babišovi se vzali v červenci v roce 2017 po 23 letech vztahu. Mají spolu dvě dnes již dospělé děti Vivien a Frederika.

Monika Babišová Andreje Babiše dlouhodobě podporovala a zúčastnila se i jeho kampaně na prezidenta České republiky. Dlouhodobě byla ovšem známá pro své spíše negativní názory na aktivity a setrvávání Andreje Babiše v politice.

Přečtěte celý článek