Podporujeme spolupráci států Visegrádu. Bohužel Fialova vláda Visegrád fakticky sabotuje a útočí na naše partnery ze Slovenska a...

před 1 měsíc 38
Podporujeme spolupráci států Visegrádu. Bohužel Fialova vláda Visegrád fakticky sabotuje a útočí na naše partnery ze Slovenska a Maďarska. Přitom dlouhodobě je Visegrád a spolupráce ve střední Evropě jednou z posledních šancí, jak můžeme zachránit existenci českého národa a státu.

Musíme budovat silný suverénní národní stát a silnou armádu, která bude bránit naše území a která nebude určená na zahraniční mise. Musíme budovat spojenectví ne na základě krásných řečí, ale na základě REÁLNÝCH zájmů.

Společné skutečné klíčové zájmy nyní mají státy Visegrádu a střední Evropy. Mezi tyto zájmy patří: 1) zabránit masové imigraci a islamizaci našich zemí, 2) zabránit vzniku superstátu pod hegemonií Německa a Francie, 3) zachovat evropský charakter našich zemí proti multikulturalismu, 4) vytvořit obranné a geopolitické společenství v prostoru mezi Německem a Ruskem (Tureckem), jak to chápal již Palacký, 5) vytvořit hospodářské společenství nezávislých států. Toto uskupení musíme budovat pro případ, že se západní Evropu nepodaří zachránit a pro případ, že z EU vzniknou Spojené evropské emiráty.

Podobně jako v roce 1938 nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly. Jsme pro ně jenom kolonie, ve které vidí odbytiště pro své šmejdy, levnou pracovní sílu a místo, ze kterého mohou vysávat zisky. Budujme společně naši střední Evropu, která se ubrání před islámem i velmocemi, které by nám chtěly diktovat.

Znovu zde máme kolaboranty, kteří si myslí, že bychom měli být pod „ochranou“ (neboli protektorátem) Říše. Sami víte, o kom mluvíme...

Boj o obnovení samostatnosti našeho státu nadále pokračuje. Evropská unie zde nebude na věčné časy a věřme tomu, že obnovíme nezávislý český stát jako součást rodiny evropských suverénních států. Udělejme pro to vše, co je v našich silách.

Přečtěte celý článek