Brutální mučení mladíka v Německu: Připoutali ho k záchodu, znásilňovali a bili, tvrdí žalobce

před 3 týdny 33

K brutálnímu mučení mladíka mělo docházet v německém Severním Porýní-Vestfálsku. Mladý muž měl být tři dny připoután psím vodítkem k záchodu. Dva bratři, Justin a Kevin D., ve věku 25 a 29 let, ho údajně řezali, bili, kopali a pálili cigaretami. Informoval o tom německý deník Bild s tím, že mělo dojít také ke znásilnění.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Teenageři v Německu plánovali islamistický teror. Policie zadržela chlapce a dvě dívky

Bratři navíc čelí obvinění z držení rukojmí. Podle státního zastupitelství si v bytě v Isselburgu vybudovali speciální úkryt, v němž mladíka mučili.

Motivem prý měla být žárlivost. Podle vyšetřovatelů měl dvacetiletý mladík pohlavní styk se ženou, kterou starší z obviněných bratrů „prohlašoval za svou“, jak uvedl mluvčí soudu. Státní zástupce uvedl, že Justin D. mladíka několikrát znásilnil, vyhrožoval mu zbraní a fingoval popravu.

Mladíka prý také nutil vypít tekutinu s příměsí omamných látek a měl mít také připravené další nástroje k mučení. „Chtěl svědkovi vypálit oči Bunsenovým hořákem, vytrhat mu zuby kleštěmi a pilkou mu uříznout penis, prsty a bradavky. Svědek trpěl strachem ze smrti a předpokládal, že zemře,“ uvedl státní zástupce. Není ale zcela jasné, jak daleko bratři skutečně zašli.

Obětí útoku ze strany Kevina D. se údajně stala i žena, kvůli níž ke zločinu došlo. Podle obžaloby vykopnul dveře jejího bytu v Alpenu a napadl ji i jejího známého. Stefan Goldbeck a Manon Heindorfová, kteří Kevina D. obhajují, to však zpochybňují. „Ne všechno, co je v obžalobě, se skutečně stalo,“ řekl Goldbeck. Oběti se v nepozorovaném okamžiku podařilo překousat pouta a utéct z bytu. Rozsudek má být vynesen v červnu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: V opilosti shodil turistu z hradeb Špilberku. Soud poslal obžalovaného na 10 let za mříže

Přečtěte celý článek