Čeká nás vláda s účastí sprosťáků? Okamura vypustil cisternu hnoje a zahájil námluvy s ANO

před 2 týdny 33

V pořadu PoliTalk na Novinky.cz pronesl Tomio Okamura nepřekvapivé vyznání směrem k hnutí ANO Andreje Babiše a společensky zcela nepřijatelně odmítl pomoc bránící se Ukrajině. Pak zahrnul současnou vládu sprostotami a zdůraznil svou ochotu odzbrojit naši zem. Pokud si skutečně po volbách Okamura s Babišem plácnou, můžeme mít ve vládě osobu srovnatelnou s hrdiny filmu Kurvahošigutntág, jež chce umést cestu ruské okupaci.

Tomio Okamura bývá leckým chápán jako neškodný opoziční politik, jemuž se z opozice dobře kritizuje a nadává, ale který nemá zájem reálně uchopit moc. Nyní se ale role SPD i jejího šéfa mění. Okamura otevřeně mluví o účasti SPD ve vládě. Je to hrozba. Jeho nástup do vlády by znamenal masivní nárůst sprostoty ve veřejném prostoru a ohrožení obranyschopnosti ČR.

Vy náckové!

Prvním skutečně pozoruhodným jevem v Okamurově vystoupení byla sprostota. „Ukrajinci jsou takoví náckové,“ děl pan poslanec. Pak na adresu kabinetu Petra Fialy přidal: „Tohle je ukrajinská vláda, pro kterou jsou Ukrajinci na prvním místě. A když chce někdo dělat politiku pro Ukrajince nebo Afričany, ať jde na Ukrajinu nebo do Afriky.“ Posílat někoho, s kým politik nesouhlasí, do Afriky je hodně přes čáru. V běžné demokratické straně by Okamuru jeho kolegové za podobný výrok také někam poslali. V SPD nic podobného nehrozí. Já bych ale navíc k tomu posílání dodal: Nejen do Afriky, i do Japonska. Okamura totiž v soft dělá politiku, která již jednou byla…

Přečtěte celý článek