Sharon Stoneová odhalila, kdo na ni tlačil kvůli sexu s kolegou. Dočkala se výhružek

před 1 měsíc 42

Incident se měl odehrát během natáčení erotického thrilleru Někdo se dívá, který byl uveden v roce 1993. V podcastu šestašedesátiletá herečka popsala, jak si ji jednoho dne producent Robert Evans pozval do své kanceláře, aby si s ní pohovořil o chemii mezi ní a jejím kolegou.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel Anthony Walker, hvězda funkové skupiny Gap Band. Pracoval se Snoop Doggem i Travoltou

Evans jí měl tvrdit, že je její zodpovědnost, aby William Baldwin, známý též jako Billy Baldwin, podal lepší herecký výkon. „Pobíhal po kanceláři ve slunečních brýlích a vysvětloval mi, že spal s Avou Gardnerovou a že bych se měla vyspat s Billym Baldwinem, protože kdybych se s ním vyspala, jeho výkon by se zlepšil,“ zavzpomínala Stoneová v Louis Theroux Podcast. „Potřebovali jsme, aby se Billy zlepšil, protože on byl problém,“ vyprávěla.

Hvězda filmu Základní instinkt dále rozvedla, že Evans skutečně věřil, že pokud se herečka se svým kolegou vyspí, jeho výkon by se zlepšil. „Pak by mezi námi prý byla na plátně chemie. Kdybych se s ním prostě vyspala, zachránilo by to celý film,“ nastínila.

Zároveň se ale Stoneová domnívá, že problém byl na její straně. „Skutečným problémem jsem byla já, protože jsem byla příliš upjatá. Nebyla jsem herečka, která by se s ním prostě vyspala a věci vrátila do starých kolejí,“ zamyslela se.

O žádosti producenta, aby se svým kolegou měla pohlavní styk, se herečka Sharon Stoneová již zmínila ve svých memoárech The Beauty of Living Twice vydaných v roce 2021. Tehdy ale nebyla konkrétní a až dosud udržovala totožnost producenta a hereckého kolegy v anonymitě.

Baldwin drsně vrací úder

Říká se, že nejlepší obrana je útok. A zřejmě přesně toho se drží i jednašedesátiletý William Baldwin, který na sebe s odpovědí nenechal dlouho čekat. V příspěvku sdíleném v úterý na sociální síti X spekuloval o tom, zda se Stoneová stále nepřenesla přes jeho odmítnutí.

„Nejsem si jistý, proč o mně Sharon Stoneová mluví po tolika letech,“ polemizoval Baldwin. „To je do mě pořád zamilovaná nebo je i po tolika letech zraněná, protože jsem odmítal její návrhy?“ ptal se herec.

William Baldwin také citoval slova herečky, která měla říci své kamarádce Janice Dickinsonové den poté, co byl herec na kamerových zkouškách a následně na ně narazil v letadle při zpáteční cestě do New Yorku. „Zamiluje se do mě tak, že se mu z toho zatočí hlava,“ pronesla Stoneová podle bratra herce Aleca Baldwina.

Hollywoodské hvězdě William Baldwin dokonce v příspěvku na sociální síti pohrozil, že by si také mohl pustit pusu na špacír. „Mám na ní tolik špíny, že by se jí z toho taky mohla zamotat hlava. Byl jsem ale zticha,“ varoval a připomněl jednu z historek. „Příběh, kdy jsem měl schůzku s Robem Evansem, kde jsem ho prosil, aby mi dovolil vytvořit choreografii závěrečné sexuální scény, abych nemusel Sharon líbat, je naprosto legendární,“ vzpomínal a přiložil fotografii ze scénky, o které hovoří.

Na závěr svého postu ještě přidal výhružku cílenou na herečku, že by také mohl vydat vlastní memoáry a zdůraznil, že by to rozhodně nebylo nic pěkného. „Přemýšlím, jestli bych taky neměl napsat knihu, kde řeknu mnohé, hodně znepokojivých, perverzních a neprofesionálních historek o Sharon. Mohla by to být zábava,“ upozornil William Baldwin.

Fanoušci se zastávají Sharon Stoneové

Řada fanoušků se okamžitě začala stavět na stranu Stoneové. „Netuším, o čem mluvíte, ale vaše komentáře jsou tak domýšlivé a misogynní, že se musím postavit na stranu Sharon Stoneové,“ zaznělo pod příspěvkem Baldwina.

Mnozí hercovi píší, že jeho výkon ve filmu byl opravdu bídný. „Viděl jsem ten film. Opravdu vám to nešlo, Sharon má pravdu,“ okomentoval uživatel platformy X.

Další se zase podivoval nad tím, proč se William Baldwin rozčiluje, když Stoneová o něm neřekla nic špatného, ale narážela na pochybné praktiky producenta Evanse.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pizingerová o plastikách: Čas neoklameme, pak je to jen trapné. Pro mě je to škoda peněz

Přečtěte celý článek