Vzteklá školačka ztloukla řidičku autobusu, ta má otřes mozku. Útok v USA zachytila kamera

před 1 měsíc 54

K napadení řidičky školního autobusu došlo 29. ledna v americkém Coloradu. Owenová vyzvala pár dětí, aby kvůli nevhodnému chování opustil autobus, informoval s několikatýdenním odstupem britský deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Opilý muž z Nového Města na Moravě pálil do policejních aut. Chtěl se nechat zatknout

Stanice 9News zveřejnila video z kamery ve voze, která celý incident zaznamenala.

Nejprve žena poslala ven chlapce, protože se pohyboval v uličce a odmítal si sednout. Poté o to požádala i jeho kamarádku. Dívka však místo vystoupení zamířila k řidičce s telefonem, skrz který Owenové podle média vyhrožovala matka žákyně. Následně se dívka odebrala zpět na sedadla autobusu.

Po pár vteřinách se vrátila k řidičce a vrhla se na ni. Několikrát ji udeřila pěstí do hlavy a přidala i kopance. Owenová po napadení skončila s otřesem mozku. V současné době se údajně stále potýká s neustálým zvoněním v uších, bolestmi hlavy i krku, ale i s emocionálním traumatem. „Nejlepší, co teď můžu udělat, je vrátit se do práce. Ale fyzicky i psychicky musím být v pořádku kvůli dětem. Takže dělám, co můžu. Nemůžu změnit to, co se stalo. Mohu se jen modlit, aby bylo v celém okrese bezpečněji,“ citoval Daily Mail slova řidičky.

Vyjádřila se i škola, kterou dívka navštěvuje. „V našem autobuse došlo k velmi vážnému incidentu, při kterém byl zraněn jeden z našich řidičů. Okres zahájil disciplinární řízení a místní orgány činné v trestním řízení vedou v souvislosti s touto záležitostí vyšetřování,“ uvedla Jeffco Public Schools v prohlášení.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Střelec zavraždil v Německu čtyři lidi. Podezřelý je voják bundeswehru, mezi oběťmi je dítě

Přečtěte celý článek