Další násilná kriminalita imigrantů s následkem smrti. Třicetiletý německý policista zemřel krátce poté, co jej na hlavním nádra...

před 1 měsíc 55
Další násilná kriminalita imigrantů s následkem smrti. Třicetiletý německý policista zemřel krátce poté, co jej na hlavním nádraží v Norimberku udeřil pěstí do hlavy 39letý Pákistánec. Mladý strážce zákona byl součástí zásahové skupiny vyslané na místo, aby urovnala jiný konflikt. Příslušníci zásahové policejní jednotky se snažili spor urovnat, k čemuž použili i pepřový sprej. Jednoho z policistů Pákistánec náhle udeřil pěstí do pravého oka. Agresivní muž skončil na policejní služebně, kde zdravotníci poskytli první pomoc jak jemu, tak zraněnému důstojníkovi. Pákistánce nato propustili. Policista zanedlouho na následky zranění zemřel… Nechápu, jak můžou agresivního imigranta po brutálním útoku na policistu jen tak propustit?

O věci informovaly Novinky. Hnutí SPD odmítá nový Migrační pakt EU, který v prvotní fázi jeho projednávání podpořila Fialova vláda a který nám nařizuje přerozdělování migrantů podle kvót či povinnost zaplatit v přepočtu zhruba půl milionu korun za jednoho odmítnutého migranta! Odmítáme akceptovat vynucené přesídlování imigrantů zejména z islámských a afrických zemí do ČR! V minulém týdnu jsme proto jako hnutí SPD v průběhu mimořádné schůze Sněmovny na téma bezpečnostních hrozeb pro ČR označili právě nekontrolovanou masovou imigraci do Evropy ve spojení s radikálním islámem a antisemitismem za jednu z nejzávažnějších hrozeb tohoto typu pro naši zemi.

Německý deník Bild přinesl v minulých dnech statistiku kriminality imigrantů v jednotlivých spolkových zemích Německa. Podíl pachatelů, kteří nemají německé státní občanství, na celkovém počtu spáchaných trestných činů je zhruba trojnásobně vyšší, než je podíl cizinců na celkovém počtu obyvatel žijících ve Spolkové republice Německo.

Přečtěte celý článek