Obavy o princeznu Kate: Na snímku působí ustaraně stejně jako Diana těsně před rozvodem

před 1 měsíc 42

Princezna z Walesu byla v pondělí vyfocena v autě po boku manžela prince Williama. Pár společně opouštěl Windsor a mířil do Londýna, kde se následník trůnu účastnil bohoslužby ve Westminsterském opatství při příležitosti Dne Commonwealthu, zatímco Kate měla soukromou schůzku.

ČTĚTE TAKÉ: Meghan o šikaně a urážkách v těhotenství. Lidskost zmizela, musí přijít kulturní změna, řekla

Na snímcích se dívala z okna, což lidem z okolí královské rodiny připomnělo fotky její zesnulé tchyně, princezny Diany. „V pondělí během jízdy nevypadala šťastně,“ řekl zdroj pro magazín Page Six a přirovnal ustaraný výraz Kate k Dianě na snímku z auta v jihokorejském Soulu, kde byla s tehdejším princem Charlesem na oficiální návštěvě. Fotografie, která tehdy vyvolala obavy o Dianu, byla pořízena v listopadu 1992. O měsíc později byl veřejnosti oznámen oficiální rozchod královského páru.

VIDEO: Princezna Kate vysvětlila podivné úpravy rodinné fotky. Omlouvám se za zmatky, řekla

Spekulace spojené se zdravím princezny z Walesu jsou umocněné událostmi posledních dní. „Dělá mi starost všechna pozornost věnovaná Kate,“ dodal zdroj magazínu. Narážel tím i na fotografii na twitterovém profilu prince a princezny z Walesu.

Ačkoli princezna zřejmě chtěla ukázat veřejnosti, že je v pořádku, vyvolala v lidech ještě větší nejistotu. Snímek s dětmi, který byl na sociální síť umístěn na Den matek, jenž letos ve Velké Británii připadl na 10. března, byl totiž nesprávně zeditován. Všichni proto ihned začali spekulovat například o tom, že fotografii vytvořila AI.

Princezna z Walesu se o den později veřejnosti omluvila za zmatky a napsala, že jako amatérská fotografka občas experimentuje s úpravami snímků.

Spekulace o jejím zdravotním stavu pronásledují Kate již od ledna, kdy musela podstoupit operaci. Kensingtonský palác tvrdí, že už bude bude plně zotavena a opět veřejně vystoupí o Velikonocích. Zároveň se palác snaží potlačovat fámy kolující po internetu a v médiích.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zhrzená domina se mstí Harrymu: Ukážu jeho nahé fotky, budete v šoku. Princ je idiot, zuří

Přečtěte celý článek