Fanoušci mladého influencera truchlí. Angry Rantman zemřel po náročné operaci, píše rodina

před 1 týden 25

„S hlubokým zármutkem a bolestí oznamujeme, že dnes v 10:18 hodin IST (časové pásmo Indie, pozn. red.) zemřel Abhradeep Saha alias Angry Rantman,“ napsala ve středu 17. dubna pozůstalá rodina v oficiálním prohlášení zveřejněném na youtubovém kanálu Saha.

ČTĚTE TAKÉ: Ruska si chtěla vyfotit na útesu selfie. Přelezla plot, spadla z 50 metrů na pláž a zemřela

„Svou upřímností, humorem a neochvějným duchem zasáhl do života milionů lidí. Všem, kdo ho znali, bude nesmírně chybět. Zatímco truchlíme nad jeho ztrátou, vzpomeňme si na radost, kterou vnesl do našich životů, a uchovejme si drahocenné vzpomínky, které jsme spolu s ním sdíleli,“ doplnili truchlící příbuzní.

Youtuber vystupující pod přezdívkou Angry Rantman zemřel v důsledku komplikací spojených s operací, kterou podstoupil v březnu, uvedl britský deník Daily Mail.

Rodina youtubera Saha fanoušky pravidelně informovala o jeho aktuálním zdravotním stavu. „Operace proběhla úspěšně, jen se po operaci objevily komplikace, modleme se za jeho uzdravení, Bůh mu žehnej,“ sdělili příbuzní ihned po březnovém zákroku.

Na začátku dubna pak sdíleli zprávu, že influencer je na jednotce intenzivní péče. O několik dní později, tedy 14. dubna, napsala rodina, že je Saha v opravdu kritickém stavu.

Abhradeep Saha se proslavil videi se sportovními analýzami, které se týkaly zejména fotbalu a kriketu. Byl známý také jako ohromný fanoušek fotbalového klubu Chelsea. V roce 2017 se jeho analýza kriketového zápasu Indie vs. Austrálie stala virální.

Na sociální síti Instagram ho sledovalo 128 tisíc uživatelů. Na kanálu YouTube měl neuvěřitelných 488 tisíc odběratelů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pán tygrů skončil, dostal jsem lekci, přiznal hrdina reality show. Z vězení poslal vzkaz

Přečtěte celý článek