Freepik spouští pokročilý AI generátor obrázků s nevídanou rychlostí a dechberoucím fotorealismem

před 2 týdny 39

Freepik, globální technologická společnost a zároveň největší platforma pro audiovizuální zdroje a nástroje generativní AI, představila veřejnosti nejnovější verzi svého Generátoru obrázků AI. Tento průlomový nástroj přináší zásadní inovace v kreativním procesu tím, že uživatelům nabízí přístup k jednomu z nejrychlejších nástrojů pro generování obrázků v reálném čase s nekonečnými variacemi a fotorealistickými výsledky.

Freepik, společnost sídlící v Malaze, se již více než rok soustředí na technologické inovace, čímž se stala klíčovým hráčem v oblasti umělé inteligence, která, jak jistě víme, tvoří novinky na každém rohu. Společnost vytvořila řadu AI nástrojů, které podporují kreativitu kombinací rychlosti, kvality a rozsáhlého portfolia aktiv Freepiku. K těmto nástrojům patří i „Sketch to Image“, který v reálném čase generuje obrázky z jakékoliv skici, a „Reimagine“, řešení pro převod obrázků na obrázky pomocí AI. Dnes Freepik generuje více než 1 milion obrázků denně díky své unikátní technologii, která umožňuje generování v reálném čase, nekonečné scrollování a různé přednastavené styly a výzvy k proměně.

Klíčové vlastnosti a uživatelské zkušenosti

Základem Generátoru obrázků AI od Freepiku je schopnost vytvářet neomezené variace jednoho obrázku jediným kliknutím. Intuitivní výzvy umožňují uživatelům proměňovat jednoduché příkazy ve vizuální díla s neobyčejnou detailností. U vytvořených obrázků je dále možnost kombinovat různé barvy, scény nebo postavy. Díky tomu uživatel získává větší kontrolu nad generovaným obrázkem, který si tak může různě přizpůsobit.

Významnou vlastností tohoto generátoru je s ohledem na vysokou rychlost (bavíme se o čase max do 5 sekund) jeho nepřekonatelný realismus. Díky soustředění na detaily a pokročilé technologii AI nástroj poskytuje vysoce fotorealistické výsledky – jak ostatně lze vidět na obrázku níže. Uživatelé si mohou volit ze široké škály předem připravených stylů, nasvícení, barev a orámování, která mohou aplikovat na své tvorby.

Generátor byl navržen s ohledem na uživatelskou zkušenost a nabízí plynulý pracovní postup a přesnou kontrolu nad kreativním procesem. Funkce generování v reálném čase a nekonečného scrollingu umožňuje uživatelům bez omezení prozkoumávat a iterovat své nápady. Funkce jako přizpůsobení si poměr stran či volba počtu obrázku je zde samozřejmostí.

Obrázek 1 –  Freepik AI: Young woman with brown curly hair

Obsah obrázku Lidská tvář, osoba, oblečení, portrét

Popis byl vytvořen automaticky

Obrázek 2 – Freepik AI: Young woman

Závazek Freepiku k inovaci

„Představením AI generátoru obrázků chceme znovu potvrdit závazek Freepiku k inovaci a stanovení standardů excelence ve tvorbě digitálního obsahu,“ říká Omar Pera, viceprezident Freepik Labs. „Jako přední konkurent a referenční bod v AI chceme nadále posouvat hranice kreativity a posilovat tvůrce po celém světě.“

Generátor obrázků AI od Freepiku nabízí výrazné výhody jak pro uživatele zdarma, tak pro prémiové uživatele. Uživatelé s bezplatným účtem mohou generovat až 20 obrázků denně, ačkoliv s omezenými možnostmi stylů a bez přístupu k funkci nekonečného posouvání. Prémioví uživatelé naopak mohou využívat nástroje neomezeně, což jim umožňuje plně využít všechny jeho funkce bez jakýchkoliv omezení.

Shrnutí

  • Freepik uvádí na trh pokročilý Generátor obrázků AI, který umožňuje generování obrázků v reálném čase s fotorealistickými výsledky.
  • Uživatelé mohou vytvářet nekonečné variace obrázků s jednoduchými příkazy, což umožňuje vysokou míru personalizace.
  • Generátor je navržen s důrazem na uživatelský komfort a efektivitu, nabízí plynulý pracovní postup a možnost neomezeného prozkoumávání nápadů.
  • Freepik pokračuje ve svém závazku k inovacím a posilování tvůrčích schopností svých uživatelů po celém světě.

Zdroj:

  • PRNewswire. (2024, April 12). Freepik redefines AI image generation with unrivaled realism in real-time. MarTech Series. https://martechseries.com/predictive-ai/ai-platforms-machine-learning/freepik-redefines-ai-image-generation-with-unrivaled-realism-in-real-time/?ref=futuretools.io 

Článek Freepik spouští pokročilý AI generátor obrázků s nevídanou rychlostí a dechberoucím fotorealismem se nejdříve objevil na Ainovinky.cz.

Přečtěte celý článek