Garmin má slevy. Cyklopočítač Edge Explore 2 a chytrá váha Index S2 jsou za rekordně nízké ceny

před 2 měsíce 80

Garmin na svém webu až do 14. února láká na valentýnskou akci, v níž zlevnil vybrané chytré hodinky a další produkty. Hlavní atrakcí je cyklopočítač Edge Explore 2, který se dosud levněji neprodával. Standardní verze je za 5990 Kč, varianta s napájeným předsunutým držákem pak za 8390 Kč.

Standardní verze se u nás prodává v průměru o tisícovku dráž a minimální ceny většinou nejdou pod 6500 Kč. Edice Power Mount je v českých obchodech nejméně o tři stovky dražší.

Edge Explore 2 jsme předloni testovali. Je to cyklopočítač určený hlavně pro turisty, nikoliv profesionální sportovce. Garmin totiž očesal řadu funkcí a statistik, aby lidé měli důvod koupit si dospělejší Edge 840 nebo 1040. S Explore 2 ale lidé pořád dostanou velký 3" dotykový displej, který bude na slunci při mapové navigaci čitelnější než mobil.

Garmin slibuje až 16hodinou výdrž a v této generaci přidal užitečnou funkci ClimbPro, která na naplánovaných trasách v kopcích ukazuje zbývající stoupání a sklon. Oproti mobilům (většině z nich) zde navíc máte síťovou technologii ANT+ pro připojení externích snímačů a dalších zařízení, například pro bezdrátové řazení, radar nebo ovládání světel.

Ve valentýnské akci je mimochodem také chytrá váha Garmin Index S2. Stojí 2990 Kč, levněji u nás nikdy nebyla. Zařízení měří hmotnost, BMI, podíl tuků/svalů/vody a množství kostní hmoty. Umí rozpoznat až 16 uživatelů. Na trhu jsou i mnohem levnější váhy s obdobnými funkcemi. Tahle se hodí hlavně pro uživatele, kteří už od Garminu mají i jiné produkty. Pak totiž veškerá data naměřená data uvidí v aplikaci Connect.

Přes WhatsApp vás upozorníme na novou slevu

Slevové akce někdy netrvají dlouho nebo obchody mohou mít jen malé množství zlevněných produktů. Než se k článku dostanete, může být pozdě.

Hlídač slev má ale svůj kanál v komunikátoru WhatsApp. Klikněte na odkaz, otevře se v aplikaci. Jakmile vydáme článek o slevě, hned na WhatsApp pošleme zprávu. O akci se tak dozvíte v době, kdy je ještě stoprocentně platná.

WhatsApp má ale u kanálů vypnuté upozornění na nové zprávy. Musíte to změnit sami přes ikonu zvonku v pravém horním rohu aplikace.

Hlídač slev na WhatsAppu
Nezapomeňte si u kanálu nastavit upozornění

Našli jste sami zajímavou slevu? Napište nám o ní.

Přečtěte celý článek