Garmin Vivoactive 5 nebyly nikdy levnější. Hodinky s parádním AMOLEDem a dlouhou výdrží stojí 5841 Kč

před 2 měsíce 97

Garmin Vivoactive 5 jsou na trhu jen pět měsíců, ale pravidelně na ně bývají slevy. Zatímco původní doporučená cena činila 7190 Kč, během Black Friday v několika obchodech spadla až na 5990 Kč. A ještě o fous levněji jsou teď v Datartu. Po zadání slevového kódu 2402NABSL10H je získáte za 5841 Kč. Za tuto cenu je dostupná jen modrá varianta.

Populární řada sportovních/lifestyle hodinek Vivoactive loni prošla velkou proměnou, Garmin nahradil transreflexní displej MIP za modernější AMOLED, který je rychlejší, jemnější a má pěkné barvy, ale na venku na slunci již není tak dobře čitelný. A protože AMOLED měly i vyšší modely Venu, musel Garmin série odlišit i jinak.

O čtyři tisíce korun dražší Venu 3 mají oproti Vivoactive 5 lepší snímač tepu, který v budoucnu bude umět měřit i EKG. K tomu disponují barometrickým výškoměrem, mikrofonem a reproduktorem pro telefonování, na boku třemi tlačítky místo dvou a k dispozici jsou i s větším 1,4" displejem, nižší řada má jen 1,2" kruhový AMOLED.

Vivoactive 5 měří denní i noční aktivity, oproti předchůdci umí detekovat i zdřímnutí. Přibyly funkce Ranní report, Spánkový poradce, Meditace a Denní souhrn. Přibyly nové sportovní profily a sledování pohybu vozíčkářů. Hodinky na jedno nabití vydrží až 11 dní, při využití GPS až 21 hodin. Samozřejmě nechybí ani platební služba Garmin Pay.

Přes WhatsApp vás upozorníme na novou slevu

Slevové akce někdy netrvají dlouho nebo obchody mohou mít jen malé množství zlevněných produktů. Než se k článku dostanete, může být pozdě.

Hlídač slev má ale svůj kanál v komunikátoru WhatsApp. Klikněte na odkaz, otevře se v aplikaci. Jakmile vydáme článek o slevě, hned na WhatsApp pošleme zprávu. O akci se tak dozvíte v době, kdy je ještě stoprocentně platná.

WhatsApp má ale u kanálů vypnuté upozornění na nové zprávy. Musíte to změnit sami přes ikonu zvonku v pravém horním rohu aplikace.

Hlídač slev na WhatsAppu
Nezapomeňte si u kanálu nastavit upozornění

Našli jste sami zajímavou slevu? Napište nám o ní.

Přečtěte celý článek