Huawei Band 9 je vyzyvatelem chytrých náramků od Xiaomi a Samsungu. Na jedno nabití vydrží až dva týdny

před 1 měsíc 43

Značka Huawei oznámila globální verzi fitness náramku Band 9, která bude přímo konkurovat Samsungu Galaxy Fit3 a Xiaomi Smart Band 8 Pro. Jedná se o nenápadný doplněk na zápěstí k celodennímu nošení, který má tloušťku necelých 9 milimetrů a váží 14 gramů. Zobrazování náramku zajišťuje 1,47" AMOLED displej s rozlišením 368 × 194 pix, jehož jas si náramek dokáže upravovat automaticky.

Klepněte pro větší obrázek
Klíčové vlastnosti náramku Huawei Band 9

Náramek změří tepovou frekvenci (s upozorněními na abnormality), okysličení krve, stres, spánek a také a také eviduje na sto různých cvičení. Díky podpoře odolnosti 5 ATM je možné si vzít náramek i do vody, čemuž jsou uzpůsobeny i vodní cvičební režimy. Ovládání náramku zajišťuje displej a boční tlačítko, na jedno nabití vydrží až dva týdny, při typickém užívání je to spíše devět dní. Z nuly na sto jej dobijete za 45 minut.

Dlouhodobé nošení nemá být problémem díky použitým materiálům, které mají být šetrné k pokožce. Řemínky jsou, buď silikonové, a nebo pletené z textilu. Uvnitř je připravený uzavřený RTOS systém, který dokáže najít připojený telefon nebo funguje jako vzdálená spoušť při focení. Náramek spojíte s iPhony (iOS 13.0+) i s Androidy (Android 8.0 a novější), nabízet se bude hned v v pěti barevných variantách – v modré, růžové, žluté, bílé a v černé. Cenu náramku zatím Huawei neuvedl.

Představení náramku Huawei Band 9:

Přečtěte celý článek