Kde je paní Monika Babišová? No přece tam, kde paní Melania Trumpová

před 2 týdny 33

GLOSA / Pracující v závodech a na polích řeší palčivou otázku, kde je Monika Babišová. Vědí, že Přítel lidu Andrej Babiš dnem i nocí neúnavně bujuje s monstrem antilidového fialového pětislepence, který chce sebrat občanům poslední skývu suchého chleba a chce vidět paní Moniku po jeho boku. Místo toho byl ale po jednom boku pana Andreje viděn kohout a druhý bok byl zcela nekrytý.

„Svátky jara si Monika Babišová užívá v hlavním městě Itálie, kde navštěvuje tradiční římské památky. Sérii snímků v rámci »stories« na Instagramu blondýnka začala sdílet poté, co fanoušky a sledující zaujalo, že netráví dovolenou se svým manželem. Ten pro změnu zdraví své voliče z exotiky, která nejvíce připomíná ostrovy na Maledivách,“ píše Život v Česku.

„Spekulace o rozchodu známého páru nabraly proto na intenzitě. Redakce ŽivotvČesku.cz Moniku Babišovou kontaktovala s dotazem, zda může spekulace o rozchodu s manželem potvrdit či vyvrátit. I když zprávu přes aplikaci WhatsApp přečetla, na dotaz neodpověděla,“ konstatovali smutně novináři. Tak aspoň řekla manželovi: „Hele, co mi přišlo vocapem!“

Problémy tohoto typu ovšem mají už globální rozměr. Američané řeší, kde je bývalá první dáma Melania Trumpová. Bývá zvykem, že když je manžel – americký politik v nějakých trablech, zjeví se manželka po jeho boku se strnulým výrazem stepfordské paničky a dává najevo svou podporu. Je fakt, že Melania se v takových aktivitách nikdy moc nepřetrhla. Její bývalá mluvčí Stephanie Grishamová soudí, že se Donald před Melanií cítí poněkud nesvůj.

„Řekla bych, že se jí bojí,“ řekla Grishamová Alexi Wittovi z MSNBC.

Když se začalo propírat, že bývalý prezident údajně zaplatil během voleb v roce 2016 pornoherečce Stormy Daniels a playmate Playboye Karen McDougalové za mlčení o údajných sexuálních stycích,“ byl Trump zjevně nervozní, co si jeho choť myslí.

„Vzpomínám si, jak mi jednou bývalý prezident volal z Air Force One, aby v podstatě zjistil, jak je naštvaná, a jestli vydáváme nějaká prohlášení,“ popsala horké chvilky někdejší mluvčí.

„Melania se nezdála být zvlášť nadšená z Trumpových pokusů proklestit si cestu zpět do prezidentského úřadu. Bývalá modelka si od jeho snah o znovuzvolení v roce 2020 udržovala odstup a v kampani pro rok 2024 se nápadně neúčastnila. Zúčastnila se akce k zahájení kampaně v listopadu 2022 a ukázala se, když Trump minulý měsíc odevzdal svůj hlas v prezidentských primárkách na Floridě, ale to je asi tak všechno. Chyběla natolik, že na některých Trumpových kampaních byly žertovně rozdávány plakáty ‚Chybí Melania‘, o nichž se proslýchá, že je rozdávají jeho odpůrci,“ píše list The Guardian.

U nás ale bývalá druhá dáma Monika některým lidem zjevně chybí skutečně. Jistá paní Radka se jí na síti X vášnivě zastávala: „Monika Babišová má za sebou Bílý dům a léta charity‼️ Co má za sebou paní Pavlová ? NIC pouze studium na VUMLu – škola marxismu leninismu – a je to bývalý vojenský politruk, kterého se všichni vojáci za komunizmu báli!

Rozkošné je, že si paní Radka nevšimla, že diskutuje na satirickém účtu Monika Babišová – manželka, o kterém si zjevně myslela, že pravý a oslovila přímo fake Moniku.

„Jste oba bezva paní Moniko,( já mám také dceru Moniku ), volíme pana Babiše, víme, co pro nás dělal a dělat dokáže, máte skvělého muže,který má rád lidi, ale i zvířata a to je super,“ míní fanynka. Dost to vysvětluje, jaký druh lidí šéfa a majitele ANO volí.

Odpověď na otázku, „kde je Monika?“ je nejspíš docela prostá. Je tam, kde Melania. Věnuje se prostým životním radostem manželky miliardáře a někdejší dívky z lidu a povrchní politické hemžení ji nezajímá. Společné bude nejspíš i to, že manželé obou dam se nejspíš bojí, co by jejich drahé polovičky mohly pronést na veřejnosti. Máme ovšem tušení, že pan Donald z jiných důvodů než pan Andrej.

Přečtěte celý článek