Komunistka Konečná nemá žádné svědomí. Výrokem o Fialově vládě a Izraeli se definitivně odkopala

před 2 týdny 29

NÁZOR / Jen pár hodin poté, co byl Izrael napaden stovkami dronů a raket vyslaných z Íránu, neváhala šéfka komunistů, která se chce kvůli blížícím se volbám do europarlamentu co nejvíce objevovat v tuzemských médiích, odsoudit napadenou zemi a šmahem spolu s ní i vládu Petra Fialy. Konečné je totiž úplně jedno, jaké nesmysly vypouští na veřejnost, jen když se o ní mluví.

„Írán podnikl odvetnou akci za bombardování své ambasády v Sýrii ze strany Izraele. Ne, tyto akce a protiakce mě netěší,“ napsala Konečná s jistotou, že ambasádu napadl Izrael, přestože židovský stát odmítá útok jakkoliv komentovat.

Ovšem převést izraelsko-íránský konflikt na vládu Petra Fialy, jak ukázala v následujících řádcích, to už vyžaduje skutečný „fištrón“. „Stejně tak mě netěší, že fanatici z Fialovy vlády neváhají běhat zahaleni do vlajky země, která si z mezinárodního práva dělá trhací kalendář, a to, co provádí na palestinských územích, hraničí s genocidou,“ pokračovala šéfka komunistů, aniž by bylo jasné, co tím přesně míní.

Kdo má být oním fanatikem? Myslela snad průvod, který prošel centrem Prahy a jehož účastníci odmítali antisemitismus? Je tedy podle Konečné členem Fialovy vlády senátor Jiří Drahoš, který na akci vystoupil? Nebo snad premiér Fiala odletěl do USA zabalen v izraelské vlajce?

Mohla by svá slova o genocidě Konečná jako členka partaje vyznávající zrůdnou ideologii, která má na triku skutečnou genocidu mnoha milionů lidí na celém světě, nějak vysvětlit? Prázdné floskule, že je „na straně jednání, deeskalace a věří v sílu diplomacie“, jsou z komunistických úst sice zcela běžné, ale slova o „mezinárodním právu jako trhacím kalendáři“ jsou od ní více než směšná. Kolik mezinárodních smluv komunisti a jejich následovníci skutečně dodrželi?

„Jsem na straně míru. P. S. Možná překvapivě musím ocenit postoj USA, které se ústy svého prezidenta vyjádřily, že nepodpoří Izrael v další akci,“ zakončila svůj duševní výron Konečná. Proč nebyla na stejné straně míru ve chvíli, kdy její milovaný stepní Hitler napadl Ukrajinu a z mezinárodního práva a smluv, které podepsal a garantoval, udělal opravdu trhací kalendář.

Konečná zkrátka nemá nejen paměť, ale ani žádné svědomí. To by však u komunistů asi nikdo nehledal. Spíše by se pídil po hroší kůži či kachním žaludku.

Přečtěte celý článek