Kryt, který iPhonu přidá další akční tlačítko. Nabídne tři různé zkratky, které si vyberete „z kuchařky“

před 2 týdny 44

Kryty pro mobily musí být hlavně funkční, musí tedy primárně chránit telefon, být praktické a ještě k tomu vypadat alespoň trochu atraktivně. Výrobci nového krytu pro iPhone si však dali za cíl, aby nový kryt uživatele primárně „bavil“. Vznikl tak doplněk pro poslední dvě generace iPhonů Pro – kryt BANG!CASE, který na pravou část telefonu pod regulátory hlasitosti přidá akční tlačítko. V případě iPhonů 15 Pro se tak už bude jednat o druhé akční tlačítko, v případě iPhonů 14 Pro bude úplnou novinkou. 

Klepněte pro větší obrázek
Toto je kryt BANG!CASE pro iPhony 14 Pro a iPhony 15 Pro. Záda telefonu budou vypadat futuristicky, možná tak trochu ve stylu Nothing Phonu. A zatímco fyzické tlačítko u iPhonů 15 nabídne jen jednu zkratku, přídavné tlačítko rovnou tři

Samotný kryt podporuje MagSafe, a jeho boční tlačítko má tři režimy. Na stisk, dojitý stisk a podržení můžete namapovat aktivaci libovolné funkce ze systému iOS. Nemusí to však skončit jen u obyčejného otevírání aplikací. Výrobce ke krytu připravil předpřipravená „makra“, která přes tlačítko spustí ChatGPT, otevřou kufr Tesly nebo ji zamknou, spustí svítilnu, zapnou viditelnost AirDropu pro všechny v dosahu, a mnoho dalšího. Jakmile si „z kuchařky“ vyberete, do iPhonu dostanete patřičnou zkratku pouhým načtením QR kódu.

Kryt je k dispozici pro iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max. Předobjednat je možné jej přes stránky kampaně na Kickstarteru. Každá z variant stojí 40 dolarů, tedy po přepočtu necelou tisícovku. K prvním zájemcům se dostane v červnu.

Představení krytu BANG!CASE:

I tentokrát se jedná o tip na zajímavý produkt z Kickstarteru, který nemáme osobně vyzkoušený. Veškeré případné dotazy směřujte na stránky kampaně.

Zdroj: Prnewswire

Přečtěte celý článek