Jsem fatalistka, přiznala Lenka Filipová. V těžkých chvílích jí pomáhá víra v sebe samu

před 1 měsíc 40

„Jsem dost fatalistka,“ přiznala oblíbená česká zpěvačka Lenka Filipová v rozhovoru pro Showtime s Martinou Jandovou. „Stávají se mi věci osudové, takže jsem nad tím nepřemýšlela, a vždy jsem osudovou příležitost nějak uchopila. Buď se to povedlo, nebo jsem neuchopila, a pak jsem toho litovala, protože jsem věděla, že jsem něco prošvihla. Někdy to nebylo mojí vinou,“ vyprávěla.

ČTĚTE TAKÉ: Lenka Filipová slaví narozeniny, věk kamufluje Valentýnem. Prozradila svoji největší závislost

Lenka Filipová se řadí mezi špičku české hudební scény. „Bylo to štěstí, velmi jsem si toho vážila a vážím doteď,“ zavzpomínala na moment, kdy se dostala na vrchol.

V těžkých chvílích jí pomohla víra

Během zářné kariéry se musela potýkat i s těžkými životními zkouškami. V takových momentech jí pomohla víra v sebe samu. „Víra mi pomohla určitě. Je to víra v sebe sama, v lidi, laskavost, v to, že se to všechno podaří překonat,“ řekla.

„V době, kdy je člověku úzko z jakéhokoliv důvodu, si říkáme, že to nemůžeme dát, že víra zkrátka nepomůže. Já mluvím ale o vnitřním pocitu, že to dám. Je dobré si to opakovat jako mantru, že to zvládnu, všechno bude v pořádku. Oslovím správné lidi a nějakým způsobem se k životu postavím,“ vysvětlila.

S Lenny mají krásný vztah

Filipová, kterou proslavily skladby jako například Zamilovaná či Za všechno může čas, má se svou dcerou Lenny úžasný vztah. „Vždy jsem se snažila, aby s tatínkem i se mnou měla hezký vztah. Vztah matka a dcera, když je správně nasměrovaný, tak je v pohodě. Potřebujeme se navzájem, a to už od malička. Co si vzpomenu, tak Lenka na mě takhle reagovala. Byla mi oporou,“ popsala vztah s dcerou, která se také věnuje hudbě.

Lenny ji od dětství doprovázela na koncerty a vždy seděla v první řadě. „Komunikovaly jsme spolu přes muziku. Ta byla v naší rodině hodně zakořeněná ze všech stran,“ uvedla.

Filipová přiznala, že ne vždy je u nich v rodině vše perfektní. Když se ale s Lenny na něčem neshodnou, ví, jak najít řešení. „Myslím, že pokud jde o moji maličkost, tak se s Lenny shodneme na spoustě věcí. A když ne, tak si to vyříkáme. Je větší introvert než já. Vždy ale dojde k vysvětlení, a přirozeně. V každé rodině je vždy nějaký konflikt a ne všechno je růžové. Ale vždy jsme se na všem dohodly,“ rozpovídala se o vztahu s dcerou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lounová si během rallye v Keni sáhla na dno. Obklopili nás domorodci, musel přiletět vrtulník, řekla zpěvačka

Přečtěte celý článek