Marian Jurečka měl pravdu, Tomio Okamura je tlučhuba. Nutno dodat, že nechutný a nebezpečný

před 3 týdny 38

NÁZOR / Šéf komerčně-fašounského kolaborantského útvaru SPD Tomio Okamura pokračuje ve své nepříčetné kampani proti Ukrajincům a Ukrajině. Jeho vyjadřování je už společensky zcela nepřijatelné, pokud za společnost nebudeme považovat extremistickou a občansky zcela nevzdělanou část naší populace.

Na poslední Okamurovy výlevy zareagoval ministr Marian Jurečka.

„Naprostá většina Ukrajinců u nás jsou slušní pracovití lidé. Jejich krajané a příbuzní na Ukrajině brání svoji zemi a tím i nás před Putinem jako praví vlastenci. To je důvod, proč jim tlučhuba Tomio Okamura a jeho prokremelská SPD nemůže přijít na jméno,“ napsal na sociální síti X Jurečka.

Má samozřejmě pravdu. Problém je jen v tom, že v populaci tlučhubů ne každý tlučhuba je zákonodárce a ne každý je tak nechutný jako Tomio Okamura.

Posledním výkonem šéfa SPD je jakýsi rozhovor, z kterého cituje na svém Facebooku. Dostal dotaz k tomu, že uprchlíci s dlouhodobým pobytem budou moci po pěti letech požádat o trvalý pobyt. „Je to podle vás správná cesta k řešení situace s ukrajinskými uprchlíky?“ pokračuje tazatel poněkud zbytečně.

„SPD s tím nesouhlasí, protože je to cesta, jak mohou noví ukrajinští imigranti získat české občanství. Fialova vláda tak de facto připravuje půdu pro to, aby masy Ukrajinců měly české občanství a aby je volili. Trvalý pobyt je totiž jednou z podmínek udělení českého občanství. Podle nás je naopak načase, aby se ukrajinští imigranti, kteří tady inkasují ve velkém sociální dávky, začali vracet domů, jelikož na drtivé většině Ukrajiny je bezpečno a probíhá normální život. Vždyť tam sami Ukrajinci jezdí ve statisících na dovolenou a i čeští dopravci posilují spoje. Říkám za SPD jasně – peníze Čechům, ne Ukrajině!“ vrzá Okamurův robotický kolovrátek.

Tomio Okamura bohapustě lže. Na „drtivé většině Ukrajiny“ není „bezpečno“ a neprobíhá tam „normální život“. Pokud si takhle Okamura představuje normální život, tak on sám není normální. Každý den bombardování ruskými střelami, sedm milionů lidí muselo uvnitř země opustit své domovy, na okupovaných územích vraždy, mučení, deportace, únosy dětí. Letecké poplachy po celém území státu. Ty takzvané „dovolené“ spočívají v tom, že se lidé jedou podívat, jak ještě žijí jejich blízcí. Putin stále trvá na svém plánu svržení legální vlády, likvidace Ukrajiny jako státu a rusifikace. Okamura sám by při svém opulentním způsobu života na „dovolenou“ na takto ohrožené místo nejel ani na hodinu.

Ukrajinci u nás pracují, odvádějí peníze do státního rozpočtu a nepředstavují pro nás žádnou ztrátu, ale jen přínos. To se rozhodně nedá říci o hlásné troubě ruské propagandy, kterou je šéf SPD a jeho politbyro. Zřejmě už je na čase, aby se konečně příslušná místa začala některými osobami a organizacemi zabývat z hlediska zákona o schvalování, popírání a omlouvání genocidy, válečných zločinů a zločinů proti lidskosti. Jistě by neuškodilo se blíže podívat zvláště na výroky Václava Klause a potentátů některých stran a k tomu na provozovatele jistých webů. Pokud nemá být právo k smíchu, mělo by se aspoň začít.

Ukrajina bude své lidi jednou potřebovat, aby pracovali na obnově země. Pro nás by samozřejmě bylo výhodné, kdyby jich tady hodně zůstalo, protože nám přispívají a normální lidé budou rádi, když se tak stane. Pokud z nich budou jednou naši občané, tím lépe. Okamura a spol správně tuší, že jejich nenávistné proruské spolky tihle lidé volit nebudou. Jistě, proč by měli, jsou to normální lidé.

Přečtěte celý článek