Mrazivé detaily tragické nehody: Otec a dcera na místě zemřeli. Vzkaz ukázal, že to muž plánoval

před 3 týdny 30

K incidentu došlo loni v červnu. Pětatřicetiletý Ashley Henry tehdy v hrabství Lincolnshire ve Velké Británii čelně narazil do protijedoucího nákladního automobilu, informuje The Sun. Otec i dcera na místě zemřeli. Události předcházel rozchod s jeho přítelkyní a hvězdou britské reality show First Dates Rachael Leaderovou.

ČTĚTE TAKÉ: Manželku rozřezal na stovky kusů a naházel do řeky. Brutální vrah z Anglie dostal doživotí

Policie kolizi původně vyšetřovala jako nehodu. O dva dny později však případ přehodnotila na vraždu. Podle záznamů z palubní kamery nákladního automobilu totiž usoudili, že řidič do vozu narazil úmyslně, informuje BBC.

Nedlouho po incidentu policie našla v Henryho počítači soubor s mrazivým názvem „Sbohem“, ve kterém popsal své plány. Jeho obsah zazněl během soudního slyšení, které proběhlo v hrabství Lincolnshire. V soudní síni byla přítomná i matka zesnulé holčičky.

„Musím se omluvit, nebyla to nehoda. Udělal jsem to schválně,“ napsal Henry ve vzkazu. Otec se obával, že nový přítel Leaderové ho v životě jejich dcery nahradí. „Byla to nejlepší, co mě v životě potkalo, bez ní bych neměl proč žít,“ dodal Henry.

Zdrcená matka vzdala své dceři hold v prohlášení, které publikovala místní policie. „Zlatíčko, dala jsi mi tolik lásky a tolik štěstí. Budu si vážit každé chvíle, kterou jsme spolu prožily,“ sdělila Leaderová. „Moc mi chybíš. I když je bolest z tvé ztráty nepopsatelná, proměním ji v cíl. Pro tebe i pro nás,“ dodala matka.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Vyvraždil rodinu a matku zastlal do postele. Nechtěl jsem se na ni dívat, řekl vrah z Táborska

Přečtěte celý článek