Muž při kontrole pejskařů v Praze poplival strážníky. Po sprše nadávek skončil v poutech

před 4 týdny 28

Strážníci měli jasně daný úkol. Kontrolovali povinnost pejskařů, zda mají jejich čtyřnozí parťáci čip. Během chvíle se ale inspekce nečekaně zvrtla.

ČTĚTE TAKÉ: Vražda školáka otřásá Francií: Zvířata, zmasakrovali ho, říká starosta. Zasáhne i Macron

„Hlídce bylo sděleno, že majitel odešel do obchodu, proto se na něj strážníci rozhodli počkat. Během čekání se jeden z mužů začal rozčilovat a obviňovat strážníky ze šikany a obtěžování,“ uvedl mluvčí pražské městské policie Zdeněk Modálek.

„To, že tady lidi dělají bordel, to je v pořádku. To nikomu nic neřeknete, ale nás, kteří tady nic neděláme, jenom pětkrát denně buzerujete. Už se seberte a jděte do pr*ele,“ křičel na policisty jeden z mužů.

Po krátké době se k němu přidal i druhý z dvojice. „Nasadil proud těch nejpeprnějších urážek, ve kterých nepolevoval ani přes opakované výzvy, aby svého protiprávního jednání zanechal,“ sdělil Modálek. Muž se stále neuklidňoval a kladl odpor, proto nakonec skončil v poutech.

Nevhodné chování předváděl i v autě. A na strážníky dokonce i plival. Policisté nakonec muže převezli na policejní služebnu. Po konzultaci se státním zástupcem zjistili, že nakonec nespáchal žádný trestný čin a pustili ho domů.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Muž v kradeném autě a s pivem v ruce ujížděl pražským policistům. Nikdy neměl řidičák

Přečtěte celý článek