Policie v americkém Kansas City oznámila zadržení dvou podezřelých po střelbě, která vypukla při středečních oslavách vítězství místního týmu ve fotbalovém Super Bowlu. Neznámý počet lidí utrpěl zranění, agentura AP s odvoláním na mluvčího hasičů psala o osmi až deseti zraněných.

Aktualizujeme Kansas City 21:49 14. února 2024

Policie reaguje na střelbu při oslavách vítězství týmu Kansas City Chiefs v Super Bowlu

Policie reaguje na střelbu při oslavách vítězství týmu Kansas City Chiefs v Super Bowlu | Foto: Kirby Lee | Zdroj: Reuters

V největším městě státu Missouri se ve středu konal slavnostní průvod po nedělním úspěchu klubu Kansas City Chiefs. Podle policejního mluvčího se střílelo ke konci akce nedaleko nádraží Union Station, informoval místní list Kansas City Star.

Mluvčí Jake Becchina dodal, že strážníci na místě zatkli dvě ozbrojené osoby. Podle deníku začali lidé po výstřelech utíkat na všechny strany ve snaze dostat se do bezpečí.

Student Sam Castro řekl, že kolem 14.00 místního času (21.00 SELČ) viděl, jak lidé vybíhají z Union Station. „Právě jsme sem dorazili a je to dost šílené,“ uvedl.

ČTK

Nejčtenější

Nejnovější články

  1. Zemřel jeden z posledních veteránů druhé světové války Ervín Hoida. Bylo mu 105 let

  2. Na oslavách vítězství Super Bowlu se střílelo. Policie hlásí několik mrtvých, zadržela dva podezřelé

  3. Fotbalisté Slavie remizovali se Zlínem, na Spartu ztrácejí čtyři body. Pardubice porazily Karvinou

  4. Zemědělství není továrna na šroubky. Zdevastované hospodářství ihned neobnovíme, varuje poslankyně

  5. Němečtí politici kritizují Volkswagen za továrnu v čínském Sin-ťiangu. Firma zneužívání Ujgurů popírá

  6. Pozor na výhodné dlouhodobé fixace cen energií, varuje analytička. Úspora může být jen zdánlivá

Aktuální témata

Webbův teleskop, Inflace, Petr Pavel, Nejbohatší člověk na světě, Vesmírný teleskop Jamese Webba, Ukrajina online, Jak ušetřit na energiích, Rusko, Ukrajina, Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj, Volební průzkumy, Koronavirus, Film, Statistika nehod, Můj rozhlas, Vinohradská 12, Počasí, Miloš Zeman, Andrej Babiš, Zprávy z domova, Zprávy ze světa, MS hokej 2023

Doporučujeme