Nečekaná smrt známého slovenského hudebníka. Ať je tím nejkrásnějším andělem, smutní kolegové

před 1 měsíc 30

Odchod známého DJ zaskočil nejen jeho nejbližší, ale rovněž jeho posluchače. Hudebník zemřel ve věku 40 let, připomněl web Nový Čas.

ČTĚTE TAKÉ: Smutné Velikonoce ve Slovenských Kľačanech. V potoce se utopil teprve dvouletý chlapec

Zprávu o skonu hudebníka zveřejnila na Facebooku stránka Only in Poprad. „Zemřel mladý rodák z Popradu a náš kamarád Petrik Hrad. Čest tvé památce, kamaráde,“ stojí v příspěvku.

„Dnes vyšperkuji našlapaný set DnB (hudební žánr drum and bass, pozn. red.) na tvou počest. Užij si to tam nahoře,“ rozloučil se s hudebníkem jeden z jeho blízkých. „Děkujeme všem, kteří vyjádřili soustrast nad smrtí mého syna,“ reagovala na množství srdceryvných komentářů a vzkazů muzikantova matka Alena.

„Je mi opravdu líto, že tak nečekaně odešel tam nahoru. Byl to dobrý chlap s dobrým a velkým srdcem. Ani se nestihl s nikým rozloučit. Nechť odpočívá v pokoji a stane se tím nejkrásnějším andělem,“ uvedla na sociálních sítích jeho známá Lucia.

DJ měl početnou základnu fanoušků a svou tvorbou dokázal zpestřit atmosféru mnohých koncertů elektronické hudby. Vystupoval především pod přezdívkou Peter Hrad, Peter Hxyz nebo Petrík Von Hxyz, napsal web regióny.sk. V jeho písních se mísily známé elektronické žánry, jakými jsou právě drum and bass, breakbeat či 2step.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Další útok medvěda na Slovensku. Zvíře napadlo manželský pár, lidé se schovávali v kolibě

Přečtěte celý článek