Nechceme zamykat obsah. Pomozte nám šířit články deníku FORUM 24 a přispějte nám ve sbírce

před 4 týdny 29

Deník FORUM 24 vznikl jako protiváha k médiím, která v Česku převzali oligarchové. Aniž by za námi některý z nich stál, daří se nám šířit obsah a stále se držet mezi deseti nejčtenějšími zpravodajskými médii v České republice. Nechceme zamykat obsah. A proto potřebujeme i nadále vaši podporu ve veřejné sbírce. Děkujeme za to!

Veřejná sbírka, kterou provozujeme od roku 2016, přinesla již skoro dvacet milionů korun. Výroba zpravodajského obsahu je velice nákladná věc a internet způsobil, že si lidé odvykli za řadu věcí platit. Vysoká návštěvnost nám přináší příjmy z reklamy, avšak to, na čem stojíme a chceme stát, jsou naši čtenáři. Vy všichni, které navštěvujeme na debatách po celé České republice, vy, kteří kupujete noviny FORUM 24+, naše knihy a další produkty na e-shopu FORUM.

Na vás se proto obracíme, abychom vás poprosili: Stůjte za námi i nadále a zvažte možnost, že nás budete pravidelně podporovat právě prostřednictvím veřejné sbírky na čísle účtu: 4095439339/0800. Každý příspěvek se počítá a my vám za něj děkujeme!

A co se chystá? Nadále rozšiřujeme naši redakci. Zavedli jsme nové rubriky, mezi které patří třeba historie nebo cestování, posilujeme naše zaměření na kulturu. Ale stále je tu samozřejmě to hlavní. Usilujeme o to, aby Česká republika nadále patřila do rodiny demokratických, prozápadních států. Chceme neúnavně informovat o ruských zločinech na Ukrajině, protože napadená země potřebuje naši pomoc. K té jsme se připojili i prodejem charitativního plakátu, kterých se prodalo 500 kusů – na zbraně jsme pak Ukrajincům poslali 250 tisíc korun.

Vznikli jsme proto, abychom bránili veřejnost před tím, co jí provedl Andrej Babiš a další oligarchové, když si nakoupili média, která doposud používají jako zbraň při prosazování svých vlastních zájmů. My si myslíme, že novináři mají za úkol informovat. A také mají být loajální k nejlepším zájmům své země. Nejlepším zájmem České republiky je členství v Evropské unii, v NATO, silný západní svět a poražený Vladimir Putin. Nejlepším zájmem České republiky je demokratická vláda, která stojí za napadenou Ukrajinou a nezpochybňuje naše ukotvení v západních strukturách.

Redakce deníku FORUM 24 bude ve své práci pokračovat i nadále. Náš obsah necháváme otevřený, protože jeho zamykání by vedlo pouze k tomu, že se články dostanou jen k nejvěrnějším fanouškům a mnoho věcí si řada čtenářů nepřečte vůbec. Pomozte nám i vy! Děkujeme.

Johana Hovorková, šéfredaktorka, a celá redakce deníku FORUM 24

Přečtěte celý článek