Nechutné překvapení v jídle z McDonald's. Dívka nalezla v hamburgeru živého šneka

před 1 týden 31

„V neděli jsme měli hlad a chtěli jsme něco rychlého,“ uvedla dívka podle deníku The Mirror a dodala, že proto zvolili dovozovou službu Just Eat. Z nabídky McDonald's si vybrala hamburger McCrispy Deluxe.

ČTĚTE TAKÉ: Osm korun za kilo vyvolalo cibulové šílenství. Farmář se rozhodl pro netradiční prodej

„Když jsem se ale zakousla do hamburgeru, všimla jsem si, že v něm něco křuplo,“ popsala. Po bližším prozkoumání si všimla, že uvnitř jejího jídla se nachází šnek. „Bylo to živé, hýbalo se to,“ poznamenala.

Výrobek proto odnesla do řetězce McDonald's. „Tam mi řekli, že to nahlásí jejich dodavatelské společnosti,“ sdělila s tím, že je celou situací znechucená a z daného fastfoodu si už nikdy nic neobjedná.

„Velmi nás mrzí zkušenost této zákaznice. Bezpečnost potravin je pro nás nesmírně důležitá a klademe velký důraz na kontrolu kvality, přičemž dodržujeme přísné normy, abychom předešli jakýmkoli nedostatkům,“ citoval mluvčího společnosti McDonald's deník The Sun.

„Víme, že zákaznice byla v kontaktu s týmem restaurace. Celá situace se vyšetřuje. Doporučujeme všem, kteří mají stížnost, aby se obrátili na náš tým služeb zákazníkům, který pomůže najít řešení,“ dodal.

McCrispy Deluxe byl mezitím z jídelních lístků společnosti McDonald's stažen. Jednalo se totiž pouze o sezónní nabídku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Obchodní řetězce stahují z prodeje holandské kakao. Obsahuje látku způsobující rakovinu ledvin

Přečtěte celý článek