Nejlevnější iPad na trhu. Poslední model s Lightningem stojí jen 8181 Kč

před 1 měsíc 41

Alza v aktuálním výprodeji nabízí základní iPad z roku 2021 za 8181 Kč při zadání slevového kódu ALZADNY10. Žádný jiný tablet od Applu teď nekoupíte levněji. Tento konkrétní model je obvykle o několik stovek dražší a jeho nástupce z roku 2022 stojí přes deset tisíc.

Devátá generace iPadu je poslední s konektorem Lightning, výstupem na sluchátka a původním designem s širokými rámečky a tlačítkem se čtečkou otisků na čelní straně.

Tablet disponuje 10,2" displejem s rozlišením 1620 × 2160 px a jasem až 500 nitů. S formátem 4:3 se hodí zejména pro čtení webů nebo e-knih. Díky čipu Apple A13 má ale stále hodně výkonu i na hraní nebo práci, nicméně se základním 64GB úložištěm si budete muset rozmýšlet, co všechno chcete nainstalovat.

Novější iPad z roku 2022 už při přibližně stejné velikosti obsahuje 10,9" displej, o trochu výkonnější čip, 4 místo 3 GB RAM, čtečku otisků na boku, lepší 12Mpx foťák, Wi-Fi 6 a užitečnější USB-C. Ale i starší model je pořád dostatečně dobrý.

Přes WhatsApp vás upozorníme na novou slevu

Slevové akce někdy netrvají dlouho nebo obchody mohou mít jen malé množství zlevněných produktů. Než se k článku dostanete, může být pozdě.

Hlídač slev má ale svůj kanál v komunikátoru WhatsApp. Klikněte na odkaz, otevře se v aplikaci. Jakmile vydáme článek o slevě, hned na WhatsApp pošleme zprávu. O akci se tak dozvíte v době, kdy je ještě stoprocentně platná.

WhatsApp má ale u kanálů vypnuté upozornění na nové zprávy. Musíte to změnit sami přes ikonu zvonku v pravém horním rohu aplikace.

Hlídač slev na WhatsAppu
Nezapomeňte si u kanálu nastavit upozornění

Našli jste sami zajímavou slevu? Napište nám o ní.

Přečtěte celý článek