Hvězdě Wonder Woman se podařilo utajit těhotenství. Gadotová přivedla na svět čtvrté dítě

před 1 měsíc 58

„Moje sladká holčičko, vítej,“ napsala Gal Gadotová v příspěvku na Instagramu a přiložila snímek z nemocničního lůžka, kde svírá v náručí novorozenou dcerku.

ČTĚTE TAKÉ: Ikona Padesáti odstínů šedi se zasnoubila, chce být matkou. O ruku ji požádal hvězdný zpěvák

Přiznala, že těhotenství provázely problémy, podrobnosti si ale nechala pro sebe. „Těhotenství nebylo snadné, ale zvládli jsme ho,“ pokračovala izraelská herečka, která se nejvíce proslavila rolí superhrdinky Wonder Woman.

Fanouškům prozradila, že s manželem Jaronem Varsano dcerce zvolili jméno, které má pro ně hlubší význam. „Přinesla jsi do našeho života tolik světla a dostála jsi svému jménu Ori, což v hebrejštině znamená ‚mé světlo'. Naše srdce jsou plná vděčnosti,“ napsala.

„Vítej v domě dívek. Tatínek je taky docela v pohodě,“ zavtipkovala na závěr. Gadotová a Varsano mají totiž jen dcery, dvanáctiletou Almu, šestiletou Mayu, dvouletou Daniellu a novorozenou Ori, připomněl magazín People.

Pod příspěvkem se ihned strhla lavina komentářů s blahopřáními. Mezi gratulanty byla například také herečka Lily Collinsová.

Rodit by mohla každý týden

Herečka, která zazářila také v několika dílech Rychle a zběsile, se netají svou láskou k porodům. Kdyby mohla, rodila by klidně každý týden. „Miluji porody. Kdybych mohla, rodila bych alespoň jednou týdně. Je to kouzelné,“ rozplývala se v rozhovoru pro časopis InStyle v lednu 2022.

Přiznala ale, že vždy zvolí epidurál, aby nebyl porod tolik bolestivý. „Okamžik, kdy cítíte, že tvoříte nový život, je naprosto neuvěřitelný,“ pronesla s tím, že těhotenství samotné snáší špatně, většinou ji provází silné migrény a bývá jí nevolno.

Bojovat nešla kvůli těhotenství

Gal Gadotové se podařilo před veřejností utajit čtvrté těhotenství. Když v říjnu začala válka mezi státem Izrael a teroristickým hnutím Hamás, židovský stát povolal přes 360 tisíc záložníků, napsala tisková agentura ČTK s odkazem na Reuters.

V zemi je vojenská služba povinná pro většinu Izraelců po dovršení 18 let věku, a to i pro ženy. Muži musí sloužit 32 měsíců, ženy 24. Většinu z nich poté může stát povolat jako záložníky až do jejich 40 let, ve výjimečných nouzových situacích i ve vyšším věku. Mezi rezervisty spadá i herečka Gal Gadotová, která si v izraelské armádě odsloužila dva roky, připomněl server Newsweek.

Největší povinné mobilizace od jomkipurské války v roce 1973 se však Gadotová neúčastnila, a jak v listopadu potvrdila agentura Reuters, do války proti Hamásu nenastoupila. Někteří komentátoři na sociálních sítích spekulovali o tom, že by hvězdná herečka do války nastoupit měla. „Gal Gadotová by se měla vrátit do Izraele a zapojit se do války,“ napsal na platformě X jeden z komentujících.

Vysvětlení, proč nebrání svou zem se zbraní v ruce, přišlo nyní, když oznámilo přírůstek do rodiny. Mnohé izraelské celebrity byly do války mobilizovány, například zpěvák a herec Idan Amedi, známý ze seriálu Fauda.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Izraelec se natočil při výbuchu mešity. Vojáci dělají z války satirickou show, upozorňuje CNN

Přečtěte celý článek