Nové detaily o smrti zpěváka Maxim Turbulenc. Měla jí předcházet divoká oslava v baru

před 2 týdny 34

Do pražského baru Time Club v Klánovicích měl Vali s přáteli dorazit v pátek večer. Nejprve povečeřeli a pak začali pít. „Něco tady slavili. Dost lítaly panáky,“ popsala pro Blesk anonymně svědkyně oné noci.

ČTĚTE TAKÉ: Raper Rytmus překvapil fanoušky: Chci se stát ministrem kultury, rozumím tomu jako nikdo jiný

„Dan popíjel, tančil, řádil. Pak najednou spadl k zemi a zemřel,“ řekla Blesku svědkyně, která klánovický podnik pravidelně navštěvuje. Doplnila, že měl dobrou náladu a rozhodně to nevypadalo, že by mohl najednou zkolabovat.

Podle kamaráda z kapely Tomáše Báči se všichni dobře bavili a Vali vyprávěl vtipy. „Náhle ale ve tváři změnil barvu a sesunul se bez známek života k zemi,“ popsal již dříve Báča pro CNN Prima NEWS. Záchranka vyjížděla k místu po půl třetí ráno. Resuscitaci nejprve prováděli svědci události, pak v ní ještě další půlhodinu pokračovali záchranáři, ale bez úspěchu.

„Dan v poslední době dost přibral a srdce to neutáhlo. Prostě si užíval života a takhle to dopadlo, je mi to moc líto,“ popsala pro Aha! zpěvačka Šárka Rezková.

Kapela Maxim Turbulenc vznikla v roce 1994. Během svého působení vydala 11 CD, čtyři singly a nahrála 15 videoklipů. „Celkem bylo prodáno na 500 tisíc kusů nosičů. Za prodej nosičů skupina získala v tuzemsku osm zlatých, čtyři platinové, jednu dvouplatinovou desku a jednu zlatou desku v zahraničí,“ informuje kapela.

Skupina Maxim Turbulenc se také čtyřikrát umístila v první desítce ankety Zlatý slavík. Mezi její nejznámější hity patří například Jede jede mašinka, Polámal se mraveneček, Sluníčko, Báječná ženská, série Čecho Decho, Umbaj vari a mnoho dalších.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kyklop prolomil mlčení o smrti Valiho, se kterým se rozhádal. Pojďme si to prominout, tesknil

Přečtěte celý článek