Nový účet snadno na čtyři kliknutí

před 1 týden 52

Jozef Gáfrik

Tuzemský finanční trh se na jaře rozrostl. O slovo a přízeň zákazníků se hlásí zbrusu nová Partners Banka, jejímž ředitelem se stal Marek Ditz. V této souvislosti jsme mu položili tři otázky.

Marek Ditz, ředitel Partners Banky | Foto: Partners

Myslíte si, že na českém finančním trhu je ještě místo pro nové banky? 
Věříme si. Opíráme se přitom o dvě skutečnosti. Za prvé, můžeme využít sílu naší stejno-jmenné mateřské finanční skupiny, která v ČR působí už sedmnáct let a která je v oblasti finančního poradenství velmi známá. A za druhé, důvodem víry v úspěch je také zvolený bankovní koncept, v ČR jedinečný.

Co je ovšem jeho podstatou, mluvíte-li o jedinečnosti? 
Především – sázíme na technologie. Jsme první bankou, která od České národní banky dostat možnost ukládat všechny údaje na vzdáleném úložišti, tedy stoprocentně v cloudu. Navíc jsme orientovaní výhradně na využívaní mobilů. Služby lze čerpat pouze prostřednictvím aplikace, ve které jsou propojeny nejen všechny služby naší skupiny – od pojištění přes úvěry a investice až po samotné účty – ale také služby dalších padesáti institucí. Ačkoli fungujeme teprve od března, zájemcům jsme otevřeli již téměř třicet tisíc účtů. A silnou stránkou je i našich 175 poboček, což znamená čtvrté místo mezi bankami v České republice.

A pokud jde o obsah nabízených služeb? 
Říkáme, že jsme první poradenskou bankou na trhu. Ale kromě rad jde pochopitelně o podstatu. Nabízíme například vynikající spořicí účet s úročením ve výši až 6,03 procenta ročně. Dále – propojujeme moderní technologie s osobním přístupem poradců. Připravili jsme tři balíčky služeb: Pro jednoho, Pro dva a Pro rodinu. Ty jsou souhrnem běžných a spořicích účtů, karet a platebních možností. Lze si zvolit vlastní číslo účtu, ať už podle telefonního čísla, životního data jako jsou narozeniny apod., nebo účtu ve staré bance, který si ostatně lze rovnou převést k nám. Účet si zájemce otevře online, pro založení je nutné kliknout přesně čtyřikrát.

Přečtěte celý článek