Tragická smrt seriálové hvězdy. 27letý Perdomo zářil v Sabrině, zemřel při nehodě na motorce

před 3 týdny 31

„Jménem rodiny a jejích zástupců se s těžkým srdcem dělíme o zprávu, že Chance Perdomo předčasně zemřel v důsledku nehody na motocyklu,“ sdělila hercova zástupkyně Rachel Huntová v prohlášení, které poskytla CNN. Kdy a jak se nehoda stala, neupřesnila, pouze že byl jediným účastníkem nehody.

ČTĚTE TAKÉ: Po záři reflektorů jsem nikdy netoužil, říká Brzobohatý. U táty jsem viděl, co sláva obnáší

„Jeho vášeň pro umění a nenasytnou chuť do života pociťovali všichni, kdo ho znali. Jeho vřelost bude pokračovat v těch, které měl nejraději," stojí dále v prohlášení.

Perdomo se narodil 19. října 1996 v Los Angeles v Kalifornii. Ještě jako dítě se ale s matkou přestěhoval do Southamptonu v anglickém hrabství Hampshire. Původně plánoval studium práv, nakonec se ale rozhodl pro herectví, napsal deník The Variety.

Objevil se v několika televizních pořadech a krátkých filmech. Větší filmovou roli získal ve snímku Killed by My Debt, za kterou si vysloužil nominaci na cenu BAFTA za nejlepšího herce v hlavní roli.

Větší popularity se dočkal až díky roli v hitu Netflixu Sabrinina děsivá dobrodružství, kde ztvárnil postavu excentrického a charismatického čaroděje Ambrose Spellmana.

Pak už následovala role v kritiky oceňovaném seriálovém projektu Gen V. V plánu byla i druhá série, ale kvůli smrti Perdoma ji producenti odložili na neurčito.

Diváci si Perdoma mohou pamatovat také z filmové ságy After, kde ztvrárnil Landona Gibsona. Jeho poslední film Bad Man teprve přijde do kin.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Exkluzivní rozhovor s Jeffem Bealem. O hudbě přemýšlím jako o vaření, říká slavný skladatel

Přečtěte celý článek