Okamura převálcoval Putina. Ve volbách získal o procento víc

před 2 týdny 31

NÁZOR / Chce to pevnou voličskou základnu bez otázek, silný náboj, a nemožné se podaří. Šéf opoziční strany SPD Tomio Okamura se ziskem 88 procent hlasů obhájil svůj post předsedy. O jedno procento v tom předčil i ruského prezidenta, jemuž se, navzdory zákazům a úmrtím všech relevantních protikandidátů podařilo dosáhnout pouhých 87 procent hlasů.

Jezdil na medvědovi, lovil ryby na Sibiři, vyhlásil „speciální vojenskou operaci na Ukrajině a nechal stovky tisíc svých vojáků útočit na mírumilovnou zemi a nechat se zabít, či zmrzačit. Ale nic z toho, zničené tanky, ani jaderné zkoušky, nepomohly prezidentu Ruské federace, aby porazil českého politika Tomia Okamuru, jenž v sobotu získal rovnou o procento víc, a s 88% ziskem ukázal, že kde je vůle, tam je i cesta. Bohužel se mu to nemusí vyplatit. Ale my ho nedáme. Alespoň, pokud to bude v našich silách.

Ohromnou oddanost a důvěru, prokázali příslušníci strany Svoboda a přímá demokracie, když bez 12 procent odpadlíků, či analfabetů a dysgrafiků zvolili svého předsedu nekompromisně zpátky na jeho místo. Okamura poděkoval za důvěru a podporu. Je to podle něj silný mandát k prosazování programu hnutí a také k tomu, „aby uspělo ve volbách“. Ve kterých volbách, a do jaké míry by v nich mohli, či měla jeho strana uspět je Okamurovi víceméně jedno. V tom dělá hlavní chybu!

Vítězství Okamury totiž vzbuzuje obavy. Jeho schopnost strhnout davy a nabídnout jim přitažlivou cestu, totiž překročila i potenciál ruského prezidenta Vladimira Putina, jenž v ruských prezidentských volbách, získal navzdory masivním krokům v podobě likvidace občanské společnosti i opozice, krvavé ruské kampaně na Ukrajině, genocidní likvidaci minorit, ba dokonce i díky zrušení pojmu homosexuality pouhých 87 procent hlasů oprávněných voličů, o procento méně než Okamura.

Nyní již českému politikovi nezbude nic jiného, než jasným způsobem přesvědčit známého kápa mafiánů agentů a úkladných vrahů z Ruska, že je hluboce oddán jejich myšlence míru, a že je bytostně odhodlán s úctou pomoci jejich úsilí pro zlepšení české společnosti. Dobře si totiž uvědomuje, že jeho 88% úspěch může vést k záchvatům panické úzkosti v blízkosti oken, čaje, samovarů, injekcí, deštníků a řady dalších, jinak zcela apolitických propriet.

Vážně řečeno, pomoci mu už mohou snad jen ti, kteří tuší, do jaké šlamastyky se to dostal. Být v jeho kůži, požádal bych o pomoc ministryni obrany Janu Černochovou (ODS), případně ministra vnitra Víta Rakušana (STAN), kteří jediní mají odpovídající kontakty a pravomoci, aby ho s pomocí svých západních partnerů uchránit před Putinovým hněvem. 88 procent se totiž v Rusku neodpouští. Nepřipouštím ale ani alternativu fatálního omylu. Pokud totiž Okamura přežije svůj výkon na účet ruského prezidenta, bude to jasným důkazem toho, že Putinův režim, zohlednil jeho dlouhodobé příspěvky k české budoucnosti.

Přečtěte celý článek