Pátrá po minulých životech. Náhody neexistují, domnívá se kartářka

před 2 týdny 32

Duchovno a tajemné věci, které jsou mimo naše smyslové chápání. To odmala přitahovalo Zuzanu Zajacovou z Ústí nad Labem. V její rodové linii měly ženy dar vnímat určité energie, které jsou neuchopitelné a nevysvětlitelné. Možná i proto ji již před 25 lety přitáhl tarot.

„Vše má ale svůj čas a musela jsem dozrát. Zájemců o výklad z karet bylo stále víc a před dvěma roky nastala doba jít oficiální cestou. Náhody neexistují, jsou to výzvy, které jsou nám předloženy, a je otázkou, zda je přijmeme či ne. Já ji přijala,“ vypráví kartářka.

I když absolvovala jeden kurz k výkladu karet, zjistila, že je to spíše o daru, který jí byl dán, nikoliv o pouhém učení významu karet.

„Slova ke mně chodí sama prostřednictvím napojení na Vyšší Já. Kolikrát vidím i jiný význam, než je kartám daný.“

Co mají společného hedvábí, kresba a malba? Tyto tři pojmy charakterizují Blanku Drabovou z Bruntálu:

Blanka Drabová vytváří originální ručně malované oblečení z hedvábí

Dotkla se štětcem hedvábí a měla jasno. Podnikatelka vyrábí originální oblečení

Jak poznáte, že jste narazili na kvalitní kartářku? Podle Zuzany je to znatelné z reakcí lidí, kteří ji navštíví. Předané vzkazy s nimi rezonují a díky výkladu karet se jejich život může změnit k lepšímu.

„Tu atmosféru pak šíří dál mezi ostatní, třeba jak díky vyloženým vzkazům dosáhli hojnosti, a to nejen finanční. U výkladu karet či práce s kyvadlem není třeba fyzické přítomnosti klienta, aby jeho emoce, očekávání či myšlenky nezasahovaly samotnou kartářku v jejím napojení. Nejvzdálenější napojení na Vyšší Já bylo až z Austrálie,“ vzpomíná.

Partnerské vztahy jsou hitem

Z karet lze zjistit prakticky vše, v dnešní době její klienty ale nejvíc trápí partnerské vztahy. „Lidi se ozývají, když už nevědí, jak dál. Ale třeba i kvůli ujištění, že jdou správným směrem. Zjistím, co všechno je trápí, co jim může pomoci stejně jako situace, které mohou přijít. Ale zajímá je i zdravotní stav, nalezení potenciálu. Stále říkám: Tisíc duší, tisíc příběhů.

Z karet se podle jejích slov dozvíme každou věc, maličkost, situaci, jež ovlivní naši budoucnost, a proto je prý někdy dobré vědět, co přijde a třeba tomu předejít, zvrátit tok života.

ZaZuZen řeší partnerské vztahy i rodinná traumataZdroj: Deník/Tomáš Prchal

Vše záleží na lidech, jak se k jejímu výkladu postaví. Každý si totiž píše svou Knihu života sám. Ne vždy jsou vyložené informace pozitivní. Když u klienta narazí na osobní problémy a traumata, jsou to těžké energie.

Kam všude se dá dát chilli paprička? Odpověď vás možná překvapí: 

Chilli omáčky, oceněné na mezinárodních soutěžích, dále pak naložené, sušené a čerstvé chilli papričky, chutney, čokolády, semínka a sazenice během sezony. To vše se dá u Palíto pořídit

Pálivá záliba. Chillimagor ze západu Čech narve papričky i do kafe či cukroví

„Při napojení cítím jejich strach, křivdy i radost. Pokud si tu tíhu nesou delší dobu, energeticky je to pro mě velmi náročné a jsem pak unavená. Ale jejich životní bolesti mě nesmějí ovlivňovat. Jsem tu od toho, abych jim pomohla a jejich život dostal nový směr,“ říká Zuzana.

Probuzení duše

Plány do budoucna má jasné. Učit se, rozvíjet a zaměřit se na minulé životy, s jejichž pomocí chce léčit lidské duše. Říká se tomu regresní terapie. Spojení tarotu a terapie dává více možností k probuzení duše.

Pokud při výkladu zjistí nějakou tragédii či bolest, klienta s ní seznámí. „Netajím nic, co lidé mají slyšet. Určitý bol jim neříkám přímo, ale jako ztrátu, která bude bolestivá. Nastíním jim, jak se mají z tohoto období co nejdříve dostat. Vždy se najde směr, kterým se vydat.“

Kvalitní práce se podle šikovného zlatníka prodává „sama“:

Viktor Švéda používá ke své práci speciální přístroje

Šikovný zlatník reklamu nepotřebuje. Spokojení zákazníci se mu ozývají sami

Jak dodává, živnostenský obor jako kartářka neexistuje, podnikání tedy provozuje v kolonce Ostatní živnost. Tři hodiny jejího času klient ocení částkou 1200 korun za výhled na měsíce dopředu.

Výklad karet je pro Zuzanu prací, která ji živí, ale zároveň i koníčkem. Svůj talent ukazuje i při navrhování a šití věcí do interiéru, maluje obrazy a její mozaiky jsou vystaveny po celém domku, kde s rodinou žije.

ZaZuZen řeší partnerské vztahy i rodinná traumataZdroj: Deník/Tomáš Prchal

Vaří také masti z bylinek i propolisu, díky domácímu včelstvu. Ráda peče a zpracovává plody ze zahrady od marmelád, sirupů z levandule, bezu, rakytníku, jitrocele, kdoule až po likéry.

Přečtěte celý článek