Po 14leté Polině ze Stříbra se slehla zem. Dítě je v ohrožení, prosí o pomoc policisté

před 2 týdny 31

Policie se pátráním po čtrnáctileté dívce od počátku intenzivně zabývá. „Prověřili jsme řadu možných míst, kde by se mohla pohybovat či pobývat. Provedli jsme také celou řadu našich interních prověrek a realizovali i pátrací akce. Bohužel do současné doby se nám dívku nepodařilo nalézt, a proto bylo dnes rozhodnuto o pátrání po ní jako o dítěti v ohrožení. Předpokládáme, že i větší míra medializace může přispět k jejímu úspěšnému nalezení,“ uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká na webových stránkách.

Pohřešovaná je 165 centimetrů vysoká, štíhlé postavy, má rovné středně dlouhé světle hnědé vlasy s ofinou a modré oči. Při odchodu z domu měla na sobě černou zimní bundu, šedé tričko, šedé kalhoty s výrazně širokými nohavicemi a laclem, který nosí volně u kolen, na nohou měla obuté bíločerné tenisky.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pohřešované, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na bezplatnou telefonní linku 158.

Přečtěte celý článek