Pokračování konce evropské civilizace v přímém přenosu… Britské úřady nesmí vyhostit afrického migranta z Eritreji, který v minu...

před 1 týden 33
Pokračování konce evropské civilizace v přímém přenosu… Britské úřady nesmí vyhostit afrického migranta z Eritreji, který v minulosti znásilnil v Británii dospívající dívku. Důvodem je, že by prý deportace do východoafrické vlasti poškodila jeho duševní zdraví a že by se tam nemohl léčit z depresí. A co duševní zdraví znásilněné dívky? Podle mého názoru by byla adekvátním trestem kastrace a okamžité vyhoštění zpátky do Afriky. Co myslíte?

Eritrejec, jehož jméno podle deníku The Sun není možné z právních důvodů zveřejnit, byl za svůj čin ve vězení a měl být v roce 2014 vyhoštěn. Proti tomuto rozhodnutí se ale odvolal s tím, že ve své vlasti nemůže absolvovat léčbu z depresí a posttraumatické stresové poruchy.

Minulý měsíc soud jeho námitce vyhověl, když jeden lékař vystupující jako svědek prohlásil, že Eritrejec by po návratu do rodné země s největší pravděpodobností spáchal sebevraždu.

Pravděpodobně by prý byl potrestán také za to, že se ve vlasti vyhnul povinné vojenské službě, protože emigroval ještě jako teenager.

Soudci vyhověli jeho odvolání navzdory odbornému bezpečnostnímu posudku, podle nějž by muž představoval pro veřejnost střední riziko, jestliže by v Británii zůstal.

Přečtěte celý článek