Pomoc, prosí zápasník „Baba Jaga“ Mikulášek. Ukradli mu jeho milovanou fenku, přidal detaily

před 1 měsíc 36

„Potřebuji pomoc internetu. Praha, 50 minut zpátky, když jsem nechal Cloui před obchodem, bylo to tak na dvě až tři minuty. Někdo ji odepnul z vodítka a vzal. Lidé mi řekli, že to byl větší týpek, hubený, kolem 35 až 40 let. Bylo to kolem ulice Dlouhé a Soukenické. Prosím, kdokoliv by viděl podobného psa, hned člověka oslovit a napsat mi. Děkuji. Slyší na jméno Cloui,“ napsal bijec ve svém příspěvku na Instagramu.

ČTĚTE TAKÉ: Legenda UFC Coleman bojuje o život. Vběhl do hořícího domu, aby zachránil rodiče a psa

Ke krádeži fenky došlo v neděli odpoledne. Mikulášek kolem 20. hodiny připojil pokračování. „Prošel jsem křížem krážem, co jsem mohl, v Praze okolí. Asi dvě hodiny běhám po Praze, hledám, stále nic. Špatný, čekám dál. Díky lidem, co pomáhají, a dejte vědět, kdybyste věděli něco dříve než já,“ žádal.

Těsně před 21. hodinou zápasníkovi přišla nová informace. „Někdo prý viděl Cloui mezi ulicí Dlouhá a Pařížská, jak tady prý sama běhala. Šel jsem se sem podívat a hledám. Kdybyste viděli psa s červeným obojkem, samotného, tak je to můj pes. Je strašně hodná, bude mít strach, utíkat a bát se,“ doplnil Mikulášek s tím, že nerozumí tomu, že je sama, když ji měl odepnout nějaký muž.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Zubožený pitbul v Uherském Hradišti z posledních sil vylezl na parapet. Pomohli mu hasiči

Přečtěte celý článek