Předsedkyně vládní TOP09 říká, že kauza Feri může přinést něco dobrého. To si dělá srandu??? Bývalý poslanec a korunní princ TOP...

před 1 týden 33
Předsedkyně vládní TOP09 říká, že kauza Feri může přinést něco dobrého. To si dělá srandu??? Bývalý poslanec a korunní princ TOP09 Dominik Feri byl dnes pravomocně odsouzen na tři roky za dvě znásilnění a pokus o další. Podle dalších slov paní Pekarové Adamové je Feri její blízký přítel a měli spolu ve Sněmovně i společnou kancelář. A podle poslance TOP09 a předsedy zahraničního výboru Sněmovny Marka Ženíška je Feri frajer.

Feri bude pykat za dvě znásilnění a pokus o další. Dvě dívky, z nichž jedné nebylo ještě osmnáct let, podle obžaloby i přes jejich nesouhlas osahával a následně s nimi měl sex. Třetí ženu se měl pokusit znásilnit přímo na půdě Poslanecké sněmovny!

Státní zástupce Aleš Cimbala uvedl, že se s původním rozsudkem nalézacího soudu ztotožnil. Ferimu pak vytkl nedostatek schopnosti vidět pravdivě sebe sama a kriticky hodnotit své chování. „Nevidím žádný projev sebereflexe, žádnou reakci na to, že celé trestní řízení mělo jakékoliv výchovné účinky. Naopak se věnoval skandalizaci a přesouváním viny na oběti,“ uvedl Cimbala.

Přečtěte celý článek