Exkluzivní zpověď Vagnerové: Třikrát jsem vyhořela, už to nechci zažít. Pomáhá studená sprcha

před 1 měsíc 37

Hana Vagnerová 21. února oslavila jednačtyřicáté narozeniny. V současné době je herečka naprosto spokojená a cítí se skvěle. „Jsem ráda za svůj věk, protože jsem toho spoustu prožila. Jsem hrdá, kam jsem se osobnostně dostala. Mám pocit, že věk je vždy strašně subjektivní číslo podle toho, jakým způsobem žijeme, jak se o sebe staráme, přemýšlíme a jakou máme energii. Měla jsem v životě období, kdy jsem se cítila daleko starší,“ řekla Vagnerová v exkluzivním rozhovoru pro Showtime s Martinou Jandovou.

ČTĚTE TAKÉ: Sharon Stoneová odhalila, kdo na ni tlačil kvůli sexu s kolegou. Dočkala se výhružek

V posledních letech se Vagnerová hodně zajímá o své duševní zdraví a dbá na to, aby se cítila dobře, což je podle ní nejdůležitější. „V nejpodstatnějším vztahu je člověk sám se sebou. To se odráží úplně ve všem,“ pronesla s tím, že aby si udržela mladistvý vzhled, kromě ranní studené sprchy každé ráno používá i kvalitní kosmetiku.

Pokud zrovna není ve spěchu, po ránu se snaží meditovat. „Když mám čas, cvičím ráno pět tibeťanů a dám si pět minut meditace. To nedělám pravidelně, někdy jsou nástupy v šest nebo v pět hodin ráno. Studenou sprchu ale zvládnu vždy, protože ji mám místo kafe. Když mám náhodou trochu času, tak medituji vždycky a den mi to opravdu výrazně změní,“ vysvětlila.

Tři syndromy vyhoření

Dříve na svůj duševní klid prý tolik nedbala a bylo to znát. Později sama uznala, že musí něco změnit. „Tělo mi to dávalo hodně najevo. Léta jsem úspěšně ignorovala všechny signály, které jsem dostávala. Prošla jsem si třemi syndromy vyhoření. Už bych to nikdy nechtěla zažít,“ svěřila se.

„Jsem dost pomalá, musela jsem to zažít třikrát, abych si řekla, že něco v životě nemám v rovnováze a že se to dá dělat s jiným přístupem. Pokud člověk nemá práci, kterou má rád, vyváženou osobním životem a péčí o duševní hygienu, tak ho to doběhne a práce mu jednoho dne prostě přestane dělat radost, to už bych nechtěla znovu zažít,“ vzpomínala Vagnerová.

Konečně má spokojený vztah

V současné době je prý Hana Vagnerová ve svém milostném životě naprosto spokojená. Již přes dva roky randí s pohledným Francouzem. „Teď mám vyvážený vztah. Po tom všem si toho opravdu vážím,“ zdůraznila.

S partnerem udržují vztah na dálku. Nějaký čas herečce trvalo, než si na fungování jejich vztahu zvykla. „Konečně se nám povedlo najít balanc. Ze začátku jsem na to nebyla zvyklá. Oba jsme velmi spontánní lidi a někdy práce přichází až v poslední moment, takže se to nedá naplánovat na čtyři měsíce dopředu. Na začátku to pro mě bylo trochu složité. Teď po více než dvou letech jsme našli balanc, kdy mám pocit, že v tom vidím pozitiva na obou stranách. Jsme intenzivně spolu a mám čas i pro sebe,“ rozpovídala se.

Pár tvoří Vagnerová a Nicolas Escavi, který žije v Paříži, přesně dva a čtvrt roku. Seznámili se na jihu Francie ve městě Biarritz. „Nicolas je surfař, točí dokumenty a je velmi kreativní,“ prozradila s tím, že právě kreativita je spojuje.

Společnou budoucnost údajně rozhodně plánují, zatím ale o svatbě neuvažují. „Budoucnost plánujeme, zatím ale úplně nevím, jestli tam budou svatba a děti. Naše budoucnost se bude prolínat, jdeme stejným směrem,“ uvedla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pizingerová o plastikách. Čas neoklameme, pak je to jen trapné. Pro mě je to škoda peněz, řekla

Přečtěte celý článek