Britská princezna Kate byla spatřena u farmářského obchodu ve Windsoru, vyplývá z videa, které zveřejnil bulvární list The Sun. Jde zřejmě o první záběry Kate, která je pod drobnohledem britských médií, od její lednové operace břicha.

Londýn 22:37 18. března 2024

Kate Middleton nebyla na veřejnosti od Vánoc (ilustrační foto)

Kate Middleton nebyla na veřejnosti od Vánoc (ilustrační foto) | Zdroj: Profimedia

Princezna se od zákroku stáhla z veřejného života, kvůli čemuž se na internetu začaly šířit spekulace o tom, co s ní je.

Agentury stahují fotku princezny Kate kvůli možné manipulaci. ‚Občas experimentuji s úpravami,‘ uvedla

Číst článek

Dvaačtyřicetiletá Kate strávila v lednu dva týdny v nemocnici poté, co podstoupila operaci břicha. Povaha zákroku nebyla blíže upřesněna, avšak podle Kensingtonského paláce se nejednalo o rakovinu. Od té doby se na veřejnosti neobjevovala, píše The Sun

Kensingtonský palác zatím nestanovil datum, kdy se vrátí ke svým povinnostem. V posledních týdnech se na sociálních sítích objevovaly spekulace o zdravotním stavu princezny, která se od Vánoc neobjevovala na oficiálních akcích královského paláce.

Značně k nim přispěl také incident z minulého týdne, kdy přední světové zpravodajské agentury stáhly fotografii princezny Kate s dětmi, kterou zveřejnil Kensingtonský palác, kvůli podezření, že s ní bylo manipulováno. Kate později na síti X uvedla, že snímek upravila, a omluvila se za způsobený zmatek. 

ČTK

Nejčtenější

Nejnovější články

  1. Českým fotbalistou roku 2023 je kapitán reprezentace Souček, anketu ovládl již potřetí

  2. Princezna Kate se poprvé od Vánoc objevila na veřejnosti. Video zveřejnil The Sun

  3. VIDEO: Fanoušci Trabzonsporu napadli hráče přímo na hřišti, Fenerbahce zvažuje stažení týmu ze soutěže

  4. Litevský ministr kultury Simonas Kairys : Vše, co přichází z Ruska, může být potenciální dezinformace

  5. Když jsi diktátor a tváříš se, že jsi byl zvolený, tvé vítězství musí být drtivé, myslí si komentátor Dvořák

  6. Lovosice rozdělí mezi občany dva miliony korun na nákupy. Projekt podpoří místní podnikatele

Aktuální témata

Webbův teleskop, Inflace, Petr Pavel, Nejbohatší člověk na světě, Vesmírný teleskop Jamese Webba, Ukrajina online, Jak ušetřit na energiích, Rusko, Ukrajina, Vladimir Putin, Volodymyr Zelenskyj, Volební průzkumy, Koronavirus, Film, Statistika nehod, Můj rozhlas, Vinohradská 12, Počasí, Miloš Zeman, Andrej Babiš, Zprávy z domova, Zprávy ze světa, MS hokej 2023

Doporučujeme