Republika v pohybu

před 2 týdny 22
⏩️ Dnes jsme představili náš plán „REPUBLIKA V POHYBU.”

Jde o ekonomickou mapu, jak rozhýbat české hospodářství a prosperitu, aby se 🇨🇿 Česko dostalo na cestu do první ligy mezi vyspělé země. 🏆

V současné době funguje náš stát do značné míry jako lenochod. 🦥 Potřebujeme naši republiku rozpohybovat. Proto jsme v týmu společně s experty připravili sérii opatření, které nás k tomu dovedou, a růst ekonomiky by tím mohl následně posílit až o 4 % ročně.

Náš plán REPUBLIKA V POHYBU je postaven na třech pilířích.

1️⃣ Posílení trhu práce, aby bylo v naší zemi výhodné pracovat a přilákali jsme k nám i nové talenty, aby byla místa ve školkách a aby se nevyplácela práce načerno.
2️⃣ Za druhé chceme využít peníze, které nyní leží bez užitku, a nasměrovat je do smysluplných investic.
3️⃣ A za třetí chceme dostat do směřování státu a do ekonomiky optimismus, aby aktivní lidé na každý nový nápad neslyšeli dvacet důvodů, proč to nejde a kolik bariér by museli překonat, ale naopak jsme tyto překážky krok po kroku odstraňovali.

📍Konkrétních 20 cílů máme v ekonomické mapě a budeme je postupně prosazovat na vládě. Co na náš plán říkáte? 🤔

💻 Více na:


Chceme na cestu do první ligy mezi vyspělé země. Proto musíme zapojit do práce lidi, peníze a další zdroje, které naše ekonomika má. Republika musí být v pohybu, aby zdroje sloužily, kde jsou potřeba
Přečtěte celý článek