Ruskou televizní hvězdu našli v bytě mrtvou. Sousedé zalarmovali policii kvůli silnému zápachu

před 4 týdny 25

Bezvládné tělo nalezli přivolaní policisté 31. března v bytě ve městě Koroljov, které spadá pod Moskevskou oblast. Účastnice ruské show Dom-2 v tu dobu již byla 41 dní mrtvá, zemřela krátce po operaci, informoval web Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Transgender žena je prostě muž, klidně mě za to zatkněte, vyzývá autorka Harryho Pottera

Sousedé zaregistrovali výrazný zápach, který se linul z apartmánu televizní hvězdy. Naposledy o sobě dala vědět svým fanouškům prostřednictvím sociálních sítí. Na svých účtech zveřejnila video z cesty do nemocnice, kde podstoupila operaci za účelem odstranění bulky v oblasti hrudi.

Vyšetřovatelé zjistili, že žena zemřela doma již v únoru, aniž by si toho všimli její blízcí, uvedl web Daily Beast. „Bydlíme vedle jejího bytu, našli jsme ji společně s policisty. Ležela na podlaze opravdu dlouho,“ sdělila jedna ze sousedek.

Smrt televizní hvězdy potvrdila i její kolegyně z reality show Aliana Ustinenková. „Je to pravda. Odpočívej v pokoji, zlato,“ uvedla s tím, že Kpadonuová zemřela krátce po operačním zákroku ve svém apartmánu.

„Nemohu k tomu nic říct, jelikož mi schází slova. Teď je nutné informovat o této smutné události její rodiče, kteří dosud nic neví,“ svěřila se Ustinenková a současně požádala, aby lidé v reakci na úmrtí nehovořili o ničem negativním ze života televizní hvězdy a vzpomínali jen na to dobré.

Tamní média uvedla, že zatímco její příznivci se o ni zajímali a pokoušeli se ji najít, její rodina ji ignorovala. Televizní hvězda se během loňského podzimu svěřila svým sledujícím, že jí lékaři nalezli nádor v pravé plíci.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Karel III. navštívil velikonoční bohoslužbu. Po celou dobu měl úsměv na tváři a vesele mával

Přečtěte celý článek