S hrdostí vám představuju jedničku a dvojku naší kandidátky do EP, Danuše Nerudová a Jan Farský! 🇪🇺✨ Z Evropské unie jsme si zv...

před 1 měsíc 53
S hrdostí vám představuju jedničku a dvojku naší kandidátky do EP, Danuše Nerudová a Jan Farský! 🇪🇺✨

Z Evropské unie jsme si zvykli dělat terč, strašáka, „vnějšího nepřítele“, na kterého házíme zodpovědnost za často vlastní neúspěchy. Jako bychom zapomínali, že už 20 let jsme to MY, ne ONI.

My, Starostové a nezávislí, jsme jako kontrast téhle skepsi vůči EU postavili do evropských voleb sebevědomou, profesionální, proevropskou kandidátku lidí, kteří jsou připravení zasadit se o to, aby se v Evropě řešily skutečné starosti lidí.

Dneska jsme ji pod názvem Starostové a osobnosti pro Evropu představili veřejnosti. A já jsem moc rád, že v čele téhle kandidátky stojí právě Danuše s Honzou. 🙏🏻

Společně sestavili po všech stránkách pestrý, ale hodnotově soudržný tým lidí, z kterého si voliči budou moci podle svého uvážení vybrat v červnových volbách své europoslance a europoslankyně. Danuši, Honzovi i všem dalším na kandidátce držím palce a můžou počítat s mojí absolutní podporou.

P. S. Na velikosti hvězdičky nezáleží! 😁

Přečtěte celý článek