Schválení Migračního paktu EU, na jehož přípravě se Bruselu přímo podílela Fialova vládní pětikoalice, a který znamená povinné p...

před 2 týdny 32
Schválení Migračního paktu EU, na jehož přípravě se Bruselu přímo podílela Fialova vládní pětikoalice, a který znamená povinné přerozdělování afrických a islámských migrantů i do České republiky, nebo placení výpalného půl milionu korun za každého nepřijatého imigranta, je pro SPD zcela nepřijatelné. Hnutí SPD absolutně odmítá Migrační pakt EU. Je to pozvánka dalších nelegálních migrantů do Evropy. Nechceme v ČR žádné africké a islámské migranty. Zároveň říkáme NE islámu v ČR!

Hnutí SPD vyvine maximální úsilí, abychom po volbách Migrační pakt EU v Bruselu znovu otevřeli a odmítli. A pakliže bude SPD v příští české vládě, nebudeme respektovat Migrační pakt i kdyby se v Bruselu stavěli na hlavu. Jeho nerespektování už oznámilo Maďarsko, Polsko i Slovensko.

„Migrační pakt je dalším hřebíčkem do rakve Evropské unie. Jednota je mrtvá a chráněné hranice již neexistují. Maďarsko nikdy nepodlehne masovému migračnímu šílenství! Potřebujeme změnu v Bruselu, abychom zastavili migraci!“ uvedl k tomu Viktor Orbán.

Zároveň prosazujeme referendum o Migračním paktu! Taky bych rád připomenul, že po hlasování Migrační pakt přivítal ministr vnitra Vít Rakušan ze STAN jako dobrou zprávu.

Připomenu, že Německo je šokováno nárůstem kriminality Nejvyšší nárůst kriminality u cizinců je v případě mládeže od 14 do 18 let věku, kdy bylo meziroční zvýšení o 31,4 procenta. Problémem je také kriminalita neněmeckých dětí mladších 14 let, kdy meziroční nárůst byl 30,9 procenta. Vysoký je nárůst kriminality u dospělých cizinců mladších 21 let, který činil 27,4 procenta. Když si takový problém Němci způsobili a imigranty zvali, ať si ho řeší, ale ať je nezvou k nám!

Přečtěte celý článek