Skvělá Haškova premiéra. Fotbalisté po obratu zvítězili v přípravě proti Norsku 2:1

před 1 měsíc 35

Hašek se vrátil na lavičku české reprezentace po téměř 15 letech, na podzim 2009 vedl coby dočasný kouč a zároveň svazový předseda mužstvo v pěti zápasech a stejně jako dnes v nich neprohrál. Národní tým převzal na začátku ledna po Jaroslavu Šilhavém, který se navzdory postupu z kvalifikace na mistrovství Evropy v Německu rozhodl na lavičce reprezentace skončit.

ČTĚTE TAKÉ: Hulvát, ale ne rasista. Kolegové z fotbalové branže se postavili za potrestaného Radu

Český celek zakončí březnový program v úterý, kdy v přípravě přivítá v Praze na Letné Arménii. Do startu letního Eura ještě Haškovi svěřenci odehrají dva přípravné zápasy na začátku června.

Podrobnosti připravujeme.

Norsko - Česko 1:2 (1:1)

Branky: 20. Bobb - 37. Zima, 85. Barák. Rozhodčí: Delajod - Finjean, Drouet - Gaillouste (video, všichni Fr.). ŽK: Sörloth, Hanche-Olsen (oba Norsko). Diváci: 11 891.

Norsko: Nyland - Ajer, Hanche-Olsen, Östigaard, Björkan - Ödegaard (86. Vetlesen), Berg (46. Thorstvedt), Berge - Bobb (75. Donnum), Haaland (75. Larsen), Sörloth. Trenér: S. Solbakken.

Česko: Staněk - Douděra, Holeš, Zima, Zelený (61. D. Jurásek) - Souček, Ladislav Krejčí II (61. Barák) - Chytil (72. Lingr), Provod (73. M. Sadílek), Šulc (61. Hložek) - Schick (87. Chorý). Trenér: Hašek.

Přečtěte celý článek