Slavný slovenský zpěvák je v kritickém stavu. Loučím se s vámi, napsal fanouškům

před 1 týden 50

V sobotu odpoledne sdílel zpěvák Dušan Grúň na sociální síti Facebook znepokojivou zprávu. Přiznal, že jeho zdravotní stav je vážný a zároveň vyzval své fanoušky, aby se za něho modlili.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední dny Josefa Laufera před osudnou operací. Hýřil úsměvy, pak přišly komplikace

„Přátelé, modlete se za mě, prosím. Je to se mnou velmi špatné. Loučím se s vámi,“ napsal těžce nemocný hudebník.

O život bojuje Grúň v jedné z bratislavských nemocnic už více než týden, jak informoval Nový Čas Nedeľa.

Jednaosmdesátiletý Grúň v nemocnici zápasí s těžkým zápalem plic. Podle jeho manželky Majky mu navíc selhávají orgány. „Nechtěl by chodit z nemocnice do nemocnice po zbytek života nebo být na přístrojích. Pokud by to tak mělo být, nechť si ho raději vezme Pán Bůh,“ řekla Grúňová nedělníku se slzami v očích.

Zpráva o jeho kritickém zdravotním stavu zasáhla řadu fanoušků. Do nemocnice mu posílají dojemné vzkazy a přejí mu, aby se brzy uzdravil. „Přeji vám mnoho sil, abyste ustál toto těžké období. Věřím v sílu vaší chuti do života a v sílu štěstí, které při vás jistě stojí,“ napsala jedna z fanynek.

„Dušane, naše sluníčko, které rozplývá srdce písněmi, jež nás provázejí celý život, držíme vám palce. Život je velmi krátký, to zjistíme vždy až v nemoci. Je ale třeba stále věřit, že všechno bude v pořádku,“ přidala se další.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel herec se španělskými kořeny Josef Laufer. Život mu zkrátil banální zákrok

Přečtěte celý článek