Slovensko přišlo o významného manažera: Řídil jednu z nejziskovějších firem v zemi

před 1 měsíc 52

„S hlubokým zármutkem a úctou se loučíme s naším přítelem Szilárdem Kásou, CFO společnosti NAFTA a.s. a držitelem titulu CFO Roku 2022,“ uvedli zástupci CEO a CFO Fórum na sociální síti Facebook.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela populární moderátorka Ľuba Šajdová. Ještě donedávna uváděla svůj rozhlasový pořad

„Szilárd byl nejen vynikající manažer, ale i přítel, který v nás zanechal nesmazatelnou stopu. Jménem celého týmu EBCG vyjadřujeme upřímnou soustrast rodině, přátelům a kolegům z NAFTA a.s. Szilárde, budeš nám velmi chybět. V našich srdcích a vzpomínkách zůstaneš navždy. Čest tvé památce,“ uvedli dále v prohlášení.

Významný slovenský manažer působil ve společnosti jako finanční ředitel NAFTA a.s., která je součástí energetického gigantu Křetínského gigantu EPH, a mohl se pyšnit titulem CFO Roku 2022, připomněl server Topky.sk. Prestižní ocenění mu bylo uděleno během slavnostního galavečera 26. září 2023.

Ve společnosti NAFTA a.s. začal Kása pracovat v roce 2003 a o pět let později se stal členem nejvyššího vedení jako finanční ředitel, uvedl portál ta3.com. Společně se svým týmem významně přispěl k růstu společnosti. Z lokální firmy se vypracovali na šestého největšího provozovatele skladovacích kapacit. Kromě toho se podílel na koordinaci infrastrukturních aktivit skupiny EPH neboli Energetického a průmyslového holdingu v oblasti skladování zemního plynu, průzkumu a těžby uhlovodíků.

Kása nepůsobil pouze na Slovensku, ale i v České republice, Velké Británii, Maďarsku, Německu, Rakousku i na Ukrajině.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Exkluzivní rozhovor s Jeffem Bealem: O hudbě přemýšlím jako o vaření, říká slavný skladatel

Přečtěte celý článek