Smrt Krejčíkové na Rallye Šumava zdrtila fanoušky. Byla to skvělá máma, vzpomínají blízcí

před 2 týdny 33

Alena Krejčíková žila v Janovicích nad Úhlavou, pocházela ovšem z Klatov. Všichni z jejího rodného města jsou smutnou zprávou o jejím odchodu hluboce zasaženi.

ČTĚTE TAKÉ: Nehoda uzavřela na dvě hodiny Pražský okruh u Slivence. Na místě přistál vrtulník záchranářů

„Byla úžasná máma, kamarádka, spolužačka. Hodně mi sama pomohla, když jsem na tom nebyla nejlépe. Prožily jsme toho spolu hodně, byla mi oporou. Ať ji trápilo cokoliv, vždycky myslela na druhé. Milovala svoji rodinu. Jsem z toho v háji, je to hrozné,“ uvedla kamarádka Mája pro web Deník.

Mnoho z blízkých tragické události stále nemůže uvěřit. „Chodili jsme spolu tři roky na učňák. Vím, že s manželem jezdila rallye a když jsem se dozvěděla, co se stalo, tak to pro mě bylo hrozná rána. Zasáhlo mě to, i když už jsme nyní nebyly tolik v kontaktu. Byla skvělá," řekla někdejší spolužačka Krejčíkové Jana.

Dojemné kondolence sdílela řada známých také na sociální síti. „Alenko, odpočívej v pokoji. Budeš nám chybět, vždy zůstaneš v našich srdcích. Upřímnou soustrast celé rodině,“ zaznělo například na sociální síti Facebook.

Navigátorka Alena Krejčíková utrpěla v sobotu 20. dubna při havárii v úvodní rychlostní zkoušce zranění, kterým následně v nemocnici podlehla. Pořadatelé Rallye Šumava se kvůli tragické nehodě rozhodli, že rallye pokračovat nebude a 58. ročník předčasně ukončili.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel herec se španělskými kořeny Josef Laufer. Život mu zkrátil banální zákrok

Přečtěte celý článek