Švýcarský deník Neue Zürcher Zeitung otiskl nepublikovaná data o tom, jak se migranti opravdu výrazně podílejí na sexuálních úto...

před 2 měsíce 58
Švýcarský deník Neue Zürcher Zeitung otiskl nepublikovaná data o tom, jak se migranti opravdu výrazně podílejí na sexuálních útocích v Německu. Od roku 2015, kdy přišla velká migrační vlna, se v zemi stalo obětí sexuálních útoků ze strany migrantů přinejmenším sedm tisíc žen. Je to však prý značně zdrženlivá cifra, skutečný počet může být vyšší, informoval iDnes.

Hnutí SPD odmítá Migrační pakt EU, který podpořila Fialova vláda, a který nám vnucuje kvóty na imigranty či povinnost zaplatit zhruba půl milionu korun za odmítnutého migranta! Navíc v určitých případech nebude možné se kvótám a přijetím imigrantů vyhnout ani zaplacením „výpalného“. Nechceme tu africké a arabské imigranty! Nechceme násilí v naší zemi a aby se naše země podobala Orientu či Africe!

Statistiky ukazují, že nejčastějšími útočníky jsou Syřané (za něž se prohlašuje mnoho Arabů, protože Němci do Sýrie stále nevypovídají), Afghánci a Pákistánci. Plyne to ze statistik Spolkového kriminálního úřadu (BKA), ke kterým se švýcarský deník dostal.

Celkem bylo od roku 2015 nahlášeno 8 590 případů znásilnění, sexuálních útoků a sexuálních napadení ze strany migrantů. Zdánlivě to číslo neladí se sedmi tisíci postižených žen, ale napadeni bývají i muži. Více než devadesát procent obětí však tvoří ženy.

Němečtí kriminalisté v situační zprávě nazvané Zločin v kontextu migrace, kterou BKA vypracovává od roku 2015 každý rok, migranty definují jako osoby, jež se v Německu zdržují se statusem žadatele o azyl, osoby s nárokem na ochranu a osoby s nárokem na azyl, dále tam patří žadatelé o azyl s tolerovaným pobytem, což znamená, že jejich žádost o azyl byla zamítnuta, takže jsou sice povinni opustit Německo, ale dostali povolení k „tolerovanému pobytu“. A potom jsou tam také ti, kdo přišli do Německa nelegálně. Důležitá poznámka pro celkový obraz: ve zprávě Zločin v kontextu imigrace nejsou započítáni Ukrajinci, takže čísla ukazují situaci ohledně klasických migrantů.

Statistika vypracovaná německými kriminalisty je znepokojivá i v širším kontextu. Celková situace vypadá tak, že například v roce 2022 bylo v Německu hlášeno skoro 12 tisíc případů sexuálních napadení. Z přibližně deseti tisíc podezřelých (některé útoky jsou skupinové) bylo 6 366 Němců a 3 679 osob jiného původu. A z této skupiny tvořili migranti 1 155 osob.

Podíl migrantů (dle výše uvedené definice) na celkovém obyvatelstvu Německa byl však v roce 2022 méně než 2,5 procenta. „To znamená, že jejich podíl na sexuálních útocích je vysoce nadproporční. Aby byl poměr zachován, měli by spáchat asi 250 útoků. To mimochodem zcela vyvrací oblíbený argument – „němečtí muži to dělají taky“, jímž na první zprávy o sexuálních útocích reagovali „vítači“,“ píše iDnes. Jenže čísla podle NZZ ukazují, že migranti se útoků dopouštějí v poměru k zastoupení v populaci v zemi čtyřikrát častěji. Pokud jde o znásilnění, byl poměr podle čísel BKA dokonce pětkrát vyšší.

Celková čísla mohou být daleko vyšší, protože toto je podle odborníků jen špička ledovce. V pořadu Tagesschau, což je hlavní zpravodajská relace německé veřejnoprávní televize ARD, uvedl kriminolog Christian Pfeiffer, že ve skutečnosti 85 procent napadených žen sexuální násilí neoznámí. Obvykle jsou to ty, jež se staly obětí ve vztahu, ale roli také může hrát obava z reakce okolí, pokud útočníkem byl neznámý muž. Pfeiffer do oněch 85 procent neoznámených útoků zřejmě zahrnul i případy obtěžování, osahávání a podobně.

Roli hraje i to, že migranti jsou přes mýty o „rodinách přicházejících s dětmi“ zhruba ze sedmdesáti procent muži…

Přečtěte celý článek