To je šílené. Třináctiletou školačku přistěhovaleckého původu ve francouzském Montpellier zbila parta spolužáků rovněž imigrants...

před 4 týdny 35
To je šílené. Třináctiletou školačku přistěhovaleckého původu ve francouzském Montpellier zbila parta spolužáků rovněž imigrantského původu. Kvůli vážnému zranění skončila v kómatu. Její matka ve čtvrtek uvedla, že za brutálním útokem bylo nábožensky motivované násilí. Dívka se podle ní obléká „evropsky“, což islámským pachatelům vadilo. Vidíme tady další plody nenávistného islámu, který je v rozporu se svobodou a demokracií.

Žádná muslimská imigrace znamená žádný islámský terorismus. Lidé v islamizované západní Evropě se obávají o svou bezpečnost, protože islám vyzývá k násilí vůči „nevěřícím“ (kufar). Ženy jsou v islámu podřadné bytosti. Určitě netvrdíme, že každý muslim je terorista. Ale určitě platí, že kdyby v Evropě nebyli muslimové, nedocházelo by k islámskému terorismu. A islám ve svých textech k násilí a nenávisti vůči „nevěřícím“ vybízí. Proto prosazujeme zákaz nenávistné islámské ideologie. Hnutí SPD nechce, abychom se museli bát ve své vlastní zemi a abychom se tu museli cítit jako cizinci.

Proto odmítáme nový Migrační pakt EU, který v prvotní fázi jeho projednávání podpořila Fialova vláda a ke kterému se stále hlásí ministr vnitra Vít Rakušan a který nám nařizuje přerozdělování migrantů podle kvót či povinnost zaplatit v přepočtu zhruba půl milionu korun za jednoho odmítnutého migranta! Odmítáme akceptovat vynucené přesídlování imigrantů zejména z islámských a afrických zemí do ČR!

Dívku napadla v úterý skupina dvou desítek chlapců podobného věku před školou. Kvůli krvácení do mozku museli dívku v nemocnici uvést do umělého spánku, z něhož se o den později probudila. Matka vysvětlila, že důvodem napadení mohlo být, že zatímco dívky, které ji již v minulosti šikanovaly, nosí hidžáb, tak její dcera ráda „nosí trochu make-upu“. Informoval o tom iDnes.

Přečtěte celý článek