V centru Ostravy poutá pozornost pánské přirození. Nabízí 16 centimetrů radosti

před 2 týdny 39

Šestnáct centimetrů radosti a růžové latte k tomu. Na to láká nový podnik v centru Ostravy s názvem Dycky dick. Co vlastně má ve své nevšední nabídce?

Nový podnik Dycky dick nabízí vafle ve tvaru pánského přirození, 16. dubna 2024. | Video: Deník/Kateřina Součková

Kromě sytě růžové výlohy zaujme menší provozovna na Českobratrské ulici i okřídleným pánským přirozením v logu, které odkazuje na prodej vaflí ve tvaru penisu. Zákazníci si mohou polevu a posypku na pochutinu zvolit dle vlastní chuti.

Nápad na netradiční podnik dostal majitel Richard Pláček na svatební cestě na Bali. „S manželkou hodně cestujeme. Prodej vaflí ve tvaru pánského přirození na Bali poutal pozornost a před podnikem se tvořila řada, tak jsem si řekl, proč neudělat něco takového i tady. Ostrava je na něco tak provokativního ideální,“ vysvětluje majitel Dycky dick.

Základ úspěchu jsou podle zmrzlináře Tomáše Mrkose kvalitní suroviny:

Tom Mrkos a Ivo Nádeníček

Pravé gelato a sorbet jsou z poctivých surovin, říká úspěšný řemeslný zmrzlinář

Podnik funguje od poloviny března a rychle si našel svou klientelu. Ačkoliv zákazníky tvoří ze zhruba 90 procent ženy, na vaflový penis si zajdou i muži. „Nečekal jsem od tohoto konceptu tak příjemnou odezvu. Chodí k nám i starší lidé nebo rodiče s dětmi. Koupí jim vafli a odchází s úsměvem,“ popisuje Pláček. Na vafli ve tvaru penisu, která vyjde na 129 korun i s polevou, si mohou zákazníci vybrat z široké nabídky posypů.

Nový podnik Dycky dick který prodává nejen vafle ve tvaru penisu, 16. dubna 2024, Ostrava.Nový podnik Dycky dick který prodává nejen vafle ve tvaru penisu, 16. dubna 2024, Ostrava.Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň

Vafle ale není jediným produktem ve tvaru pánského přirození, který Dycky dick nabízí. K zakoupení je zde například mýdlo, svíčky nebo bonbóny ve tvaru vaginy nebo penisu. K vafli si mohou návštěvníci zakoupit i růžové latte s obrázkem okřídleného pánského přirození, uvařenou z kávových zrnek ze slovenské pražírny s názvem Popeachy Káva. „V budoucnu zde budou k dispozici i vafle ve tvaru dámského přirození a pravděpodobně i podobné domácí nanuky během letních měsíců,“ zmiňuje majitel provozovny, která je laděná především do růžové barvy a zdobená nejrůznějšími vyobrazeními pánského přirození.

Něco pro milovníky zmrzlin:

La Zmrzka v Holešovicích u Mostu Barikádníků - příchuť Mango-Maracuja

Je tu doba zmrzlin: Prodejci vsadili na novinky, někde si ji můžete natočit sami

K dispozici je i fotostěna s logem Dycky dick, aby si zákazníci mohli svou vafli vyfotit především na sociální sítě. „Jde zkrátka o produkt na Instagram. Všichni si to tady fotí vevnitř i venku, s čímž jsem počítal, a proto jsem všechno stylizoval do ‚Instagram friendly‘ designu,“ dodává majitel, který si s provokativním vzhledem loga i svých produktů nedělá starosti.

Přečtěte celý článek