V Česku se nečekaně rozpadla slavná kapela. Lidé nevěří vlastním očím, tohle už nikdy neuslyší

před 2 měsíce 73

Česká republika se právě vzpamatovává z velkého šoku. Ten jí přivodil rozpad zřejmě nejslavnější aktuálně působící hudební skupiny. Všichni si přitom mysleli, že v této kapele to klape, jelikož si její členové už naprosto přesně uvědomují, jak obrovský byznys se jim podařilo vytvořit a že už ho vlastně stačí jen udržovat, aniž by to dalo nějakou větší námahu.

Nečekaný kolaps

Přesto to ale nevyšlo a skvěle namazaný stroj jménem Lucie v této podobě končí. Odchod z kapely totiž nečekaně oznámil její frontman David Koller. Své parťáky přitom tímto způsobem nevypekl poprvé. Už v roce 2004 kapelu opustil, přičemž tehdy se zdálo, že je to skutečně definitivní konec, jelikož na veřejnosti se propíraly problémy jednotlivých členů a že už spolu jednoduše nevydrží.

Po nějaké době se nicméně dalo uskupení v původní podobě dohromady a opět vyprodávalo jeden koncert za druhým. Slavnější kapelu aktuálně Česko jednoduše nemá. Je proto těžko pochopitelné, že Koller za sebou práskl dveřmi podruhé.

Kdo by se však domníval, že i tentokrát je to jen nějaká pauza, toho vyvede hudebník z omylu. “Myslím si, že je dobré ve správném okamžiku odejít. Lucie je pro mě uzavřená věc,” uvedl pro server Novinky.cz s tím, že už se pravděpodobně nikdy nevrátí.

Už toho měl plné zuby

V tomto rozhovoru také dodal, že je mu jedno, co s Lucií bude dál a že nechává své kolegy, kteří chtějí pokračovat, ve štychu. Je totiž velkou otázkou, zda o skupinu bude nadále zájem, když v ní bude chybět její nejslavnější člen. David Koller přiznal, že mnohem milejší mu je jeho vlastní skupina Kollerband, se kterou vystupuje mnohem častěji.

Čtěte také: Vojta Dyk už si prý ani neškrtne. Mluvil příliš upřímně o Ukrajincích a obavách

Fanoušci pochopitelně smutní, ovšem v sezóně budou mít ještě příležitost Lucii v tomto složení slyšet. Skupina se totiž dohodla, že již nasmlouvané koncerty do konce léta odehraje. A teprve potom se definitivně rozpadne. Dá se tedy očekávat, že na těchto akcích bude skutečně narváno, jelikož to bude poslední příležitost.

Foto: Shutterstock

Přečtěte celý článek